Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Olisi kiva kuulla mielipiteitänne ja kokemuksia Eccon lastenkengistä.Ihastelin eilen kaupassa Eccon lenkkareita/kävelykenkiä.Meidän lapsilla on kapea jalka eivätkä nämä vaikuttaneet kovin leveiltä malliltaan.Hintaa oli jotain 40-50 euron väliltä.Gore-texiä eivät tainneet olla.Mitenköhän kestävät pesua?Yhdet Vikingin gore-tex-lenkkarit meillä on ja ovat aivan mahtavat! :)

Kommentit (3)

meidän neidille on lähes mahdoton löytää jalkaan sopivia kenkiä, kun jalka on kapea malliltaan. Eccon kengät sopii parhaiten, lähes takuuvarmasti. Ja ovat olleet kulutusta hyvin kestäviä, olen tyytyväinen sekä sandaaleihin että lenkkareihin. Nyt täytynee kokeilla niitä talvikenkinäkin ;-)).

kävelykengät ts. vetoketjukengät eccoja. Pesu ei ole tullut mieleenkään... Ovat olleet erittäin hyvät. Itä-Suomen pakkasetkin on kuljettu coreilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on ollut käytössä Eccon talvikenkiä goretexiä sekä kävelykenkiä. Vesipesua ei suositella eikä tarvitse. Lisäksi meillä on yhdet Vikingin lenkkarit. Kenkäasioissa olen ollut niin merkkiuskollinen että muita merkkejä ei ole kokeiltu kun nämä on hyviksi havaittu. Turha varmaan sanoa että itsekin kuljen Eccoissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat