Vierailija

vai pitääkö seksin olla vain toimitus, jolla laitetaan lapsia alulle?harrastavatko he seksiä, vain lapsen saanti tarkoituksella?ei nautinnon takia?

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

buahahahahahahahahahaha

kaikkea sitä kuvitellaan ja synniksihän sitä luullaan jos on ikkunallinen pesukonekki

hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

t. nauttiva ja pyykkäävä vl

Tämä vl ei ainakaan ajattele seksiä lapsen teko puuhana vaan nautin suunnattomasti :) ! Enpä kyllä ole koskaan kuullutkaan, että joku vain lapsien teon takia harrastaisi...

Eipä oo meillä lastenteko ajatuksissa kun peittoja pelmuutellaan! Tai välillä jutellaan että olis uus vauva kiva mutta eipä monesti ehdi ajatella muuta kuin sitä mitä tapahtuu..Tuo uus vauva alkaa olemaan jo haaveissa, saa tulla jos vielä meille vauvoja annetaan. Kaksi lasta nyt ja kuopus 2v. Voi olla että lapset jää tähän kun mulla häikkää kohdussa.

Seksi aviopuolisoiden välillä on rakastamista, rakkauden osoitus. Se on ihanaa. Lapsia sitten siunaantuu sivutuotteena jos on siunaantuakseen.t. lestadiolainen

Tiedän toki. Testasin vain miten pian joku korjaa tämän. Kiitos ripeydestäsi, voitit!Vierailija:

Lainaus:


Se on muuten Lars Levi Laestadius.

Olen vl ja nautin suunnattomasti seksistä mieheni kanssa. Eipäs ole koskaan edes tullut mieleeni, ettemmekö me saisi nauttia. Lapset tulee jos on tullakseen, eipä sitä jouda siinä touhussa miettimään.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat