Vierailija

Jostain kumman syystä on alkanut livahtaa tuon 3kk vanhan tyttösen peukku suuhun. Tuttiin yritän kyllä vaihtaa aina kun huomaan.. Mikä avuksi? Sitruunaa peukkuun? Vai tumput :)

Joo ja ite oon syönyt peukkuu pitkään, hampaita oiottu moneen otteeseen ja leuat lonksuu, et ei kiva.

Kommentit (6)

onnistui vieroitus vasta vähän ennen 4-vuotissynttäreitä. Sormia kun ei voi piilottaa. Esikoiselle kelpasi tutti, jonka poisjättäminen oli paljon helpompaa. Sormia imevä kuopus taasen; mulla oli laitoksella jo omat tutit hänelle mukana, mutta oli vissiin jo kohdussa syönyt sormia (vasemman käden keskisormi ja etusormi) eikä suostunut tutille. En saanut pakotettuakaan.

Toiselle auttoi loppujen lopuksi 4-5-vuotiaana ainoastaan jeesus-teippi kyynärpäästä alaspäin. Viikon teippi oli paikallaan, sitten ei enää imenyt peukkua.Toinen on nyt 10-vuotias ja imee edelleen. Ei auta mikään. Uhkailut, lahjonta ja kiristys on yritetty.Omalle lapselle tungin jo sairaalassa tutin suuhun, ettei vaan rupea peukaloa imemään. Lapsi heitti tutin omatoimisesti n. 1½-vuotiaana pois. Helppoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ei enää puolivuotiaana imenyt. Ja yhtään mitään en tehnyt asian estämiseksi. Sadistisilta kuulostaa nuo teidän vauvanrääkkäyskeinot.

Laitoin kynneliä kynsiin päiväksi ja yöksi laitettiin vielä puuvillahanska käteen, jonka sitten laitoin kunnolla kiinni apteekin teipillä.Tämä kun oli tehty noin viikon ajan eivät sormet enää menneet suuhun ja moiset toimet saattoi lopettaa.2

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat