Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan käyty yksityisellä terapiassa yksin ja kaksin. Jotenkin tuntuu ettei siitä ole apua, ollaan käyty jo useamman kerran. Jotta liitto rupeaa kukoistamaan, onko tämä monen vuoden juttu.

Kommentit (12)

En tiedä minkä verran terapeutti on oikeasti perehtynyt tälläisiin parisuhde

ongelmiin. Jotenkin tuntuu et on välillä itsekkin hukassa. Tai sitten ollaan niin vaikea tapaus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yksityiselle mennään taas sitten, kun on " juteltu" kotona keskenään riittämiin. Terapeutti pyytää tulemaan, kun on " juteltu" . Tuntuu aika turhauttavalta, jos " juttelu" ei vain kotona luonnistu.

ap

Toisaalta meillä ei alunalkujaankaan ole ollut mitään eroajatuksia tms. Pariterapiaan menimme, kun oma sairauteni ja muut stressitekijät alkoivat käydä suhteenkin päälle, ja koko elämä tuntui liian vaikealta. Mä kävin myös itekseni terapiassa, ja sieltä sain suosituksen mennä johonkin miehenkin kanssa.Meille terapiasta tuli odotettu tilanne, jossa jutella kaikenlaisesta. Terapeutti oli oikein mainio ja toi keskusteluihin mielenkiintoisia näkökulmia, otti puheeksi asioita, joista ei ehkä muuten olisi tullut puhuttua yms. Opittiin juttelemaan avoimemmin ja tuntemaan toisiamme paremmin.

Entä jos kävisitte vaik perheasiainneuvottelukeskuksessa? Se on kirkon järjestämää pariterapiaa, mutta ei tarkoita että pitäisi olla jotenkin uskovainen. Kaikilla pikkupaikkakunnillakin on velvollisuus järjestää mahdollisuus mennä siihen.Tai käykää viel muutama kerta siel yksiyisellä et miten jatko menee? En usko sen kuitenkaan menevän hukkaan. t.2

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat