Seuraa 

Syksyllä aion tehdä shoppailureissun Helsinkiin ja ostaa lapselleni vaihteeksi vähän erilaisia vaatteita syksyyn ja talveen. Ajattelin käydä niissä liikkeissä, jotka ovat kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Kampissa tietty käyn. Edelliskerralla Timberlandin liikkeessä ei myyty lastenvaatteita lainkaan, onkohan nyt? Entä Pompii Simonkadulla, oletteko olleet tyytyväisiä ulkovaatteisiin?Onkohan kämpissä vielä lastenvaateliike, taisi olla PamPam? Mitähän muita lastenvaatekauppoja siinä lähistöllä on? JJ:n tiedän Forumissa, muita en tiedäkään jo mainittujen lisäksi. Jos joku haluaa listata lisää kauppoja, laitatko osoitteenkin mukaan!

Kommentit (5)

Kyselee toinen " maalainen" täältä Jklstä :)Helsingissä tulee käytyä säännöllisin väliajoin moikkaamassa miehen sisaruksia ja lasten serkkuja, mutta " kaupungille" shoppaamaan asti ei ole tullut eksyttyä vielä suuremmin..Voiskin tässä syksyllä käväistä, joten sillä minuakin kiinnostaa.Pyykkis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kampin keskus:

Pikkuvaki

Pikkukenguru

Polarn o. pyret

Bebes

Timberland

Gant

Benetton

Accessorize (muistaakseni taalla jotain lastenvaatteita)Simonkatu:

PompiiForum:

Jesper Junior

Lindex

Kapp AhlAleksanterinkatu:

Stockmann

Zara

H&MIso-Roba:

AapiskukkoFreda:

ZiccoBulevardi:

BunuellBamBamia ei enaa ole, meni konkurssiin.

Kaikki on ihan lähellä rautatieasemaa :)

Hiccan ikkunoita kurkin alkuviikosta ja näytti jo olevan syksyn ja talven juttuja tullut myyntiin:)Hauskoja shoppailureissuja kaikille :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat