Vierailija

Pesun jälkeen laitan muotovaahtoa, föönään kuivaksi ja suihkuttelen lakkaa päälle. Silti kohta hiukset lässähtää...... Mitä teen väärin?

Kommentit (4)

Kyllähän ulkoillessa tukka väkisin painuu, mutta jos ihan sisälläkin tukka lässähtää, niin kannattaisiko tarkistaa shampoo + hoitoaine?

Itselläni ohut hius, ja kyllä kampaampotuotteilla saa paljon paremman lopputuloksen. Ei tietenkään kaikilla, mutta kun löytää ne oikeat aineet.

Esim. joku hyvä volyymishampoo ja kevyt vaahtohoito.

Itse käytän nyt kampaussuihektta, Wellan High Hairia. Oranssi on kai jotenkin tuhdimpaa, itse tykkään sinisestä (mutta käytänkin lähinnä latvoihin).

on liikaakin volyymia,mulla on karkeat,luonnontaipuisat hiukset,joita ei saa elegantteihin kampauksiin silotelluiksi millään silotustuotteella, ei oo sekään mukavaa, että hiukset on kun joku moppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensinhän se geeli näyttää märältä ja sitten kovalta, mutta kun harjaa niin pehmenee taas, mutta pysyy. Pitää vaan olla oikeanlaista geeliä, ettei se muutu sellaisiksi hiutaleiksi harjattaessa. :D Garnierin on kai hyviä.No joo, eihän toi kaikilla varmaan toimi. :/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat