Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

tarkoituksena siis mennä jonnekin Sveitsin pohjoisosiin viettämään lomaa elo-syyskuun vaihteessa ja kysyisin että onko kellään suositella mitään lapsiystävällistä majoisvaihtoehtoa leirintäalueista hotelleihin. Netissä valinnan varaa riittää mutta jos jollain sattuu olemaan tuoreita omia kokemuksia paikan päältä niin vinkit otetaan kiittäen vastaan.

Kommentit (3)

Itse en ole leirintäaluetyyppiä. Ja kesä on ollut epävakainen ja sateinen täällä. Ei ole mukava olla teltassa, kun iskee ukkoskuuro ja voin sanoa, että kun vuorten rinteille tulee kerralla paljon vettä, niin joet ja purot tulvii kertalaakista ja maa ja vesi vyöryy ja jyllää alas, kunnes vesimassat sitten tasoittuvat saavutettuaan isot keskieruroopan joet ja tasamaat.... ;)

osaa mitään erityistä osoitetta sanoa, mutta kaikin puolin Sveitsi on minusta lapsiystävällinen maa. Ravintoloissa saa syöttötuoleja ja on mikrot missä lämmittää piltit. Hotelleissa saa lisäsängyn järkättyä ja ihan pienemmille on yleensä matkasänkyjäkin (Reisebett) saatavilla. Valitse majoituspaikka siis ihan omien mieltymysten mukaan. Halvemmatkin vaihtoehdot (majatalot/Gasthaus, parin tähden hotellit) ovat yleensä supersiistejä.Tervetuloa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat