Vierailija

Suht näkyvästi raskaana jo ja jotenkin ex-opiskelukaverin kanssa pääsi näin käymään. Häpeän syvästi, en ymmärrä mikä iski. Miehelleni en aio kertoa.

Kommentit (15)

Ansaitsetko mielestäsi odottamasi vauvan???

Keskenmeno olisi sinulle oikein. Huo....

Et sitte taida välittää miehestäsi, mutta silti olet valmis kakaroja pukkaamaan.

Etkä näy lastasikaan arvostavan kun vieraalle pöpökannalle ja taudeille altistat=(

tehty mikä tehty ja virheistä opitaan.Sinuna en pitäisi enää koskaan yhteyttä siihen toiseen kaveriin, ei sellaisesta olisi muuta kuin haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kai se ole pienen syntymättömän lapsen syy jos äiti mokailee? Ei kai kukaan _oikeasti_ toivo toiselle keskenmenoa?Huh, kaikkea sitä näkee ja kuulee.

Voit olla ylpeä itsestäsi kun kelpaat vielä raskaanakin vieraille=)

Oletkohan valinnut väärän miehen rinnallesi??=(

Olet saamassa lapsen etkä ole enää vastuussa vain itsellesi teoistasi. Muista se. Toivottavasti et ole saanut tulehdusta tai muuta. Monen keskenmenon takana tulehdus. Sinuna kyllä kertoisin miehellesi. Ei noin epärehellinen suhde voi pidemmän päälle jatkua hyvänä. Valitan.

Ei kai tulevalle lapselleni keskenmeno kuitenkaan olisi oikein?Tämä on aivan ihmeellinen ja tosi epätodennäköinen juttu. En tosiaan ymmärrä, miten ajauduin sellaisen himon vietäväksi. Ei yhtään tapaistani.

että jatkossa osaat varmasti olla jämäkkäämpi. Tiedostat paremmin mikä kannattaa ja mikä ei, joten morkkis ei pääse enää yllättämään. Siitä on hyötyä myös silloin kun sinusta tulee äiti.Kantapään kautta oppiminen on hyvin tehokasta mutta kivuliasta. Jos pystyt näkemään virheessäsi jotain hyötyä, käytä se eduksesi.

Ei tollasen äidin lapsesta voi normaalia tulla.=( Adoptio voisi pelastaa lapsen koulusurmaajan kohtalolta.

Sallitko myös miehellesi saman?? Annatko myös hänelle anteeksi hänen tuomat taudit ja vauvan terveyden vaarantamisen?? Tuskin? Minä,minä,MINÄ

En hyväksy tekoasi ap ja toivon että jossain vaiheessa tunnustat miehellesi millaista lokaa olet syntymättömän lapsesi päälle antanut heittää. Tunnustava voi saada anteeksi mutta pimittävä ei koskaan.

Itsekin raskaana, jos jollekin muullekin kelpaisi kuin omalle miehelle (jolle kyllä kelpaa :-) ja jolta kyllä saa :-) niin oishan se kiva itsetunnon kannalta.Ja välillä raskaana just hormonit niin hyrrää, että on kuin ois ovisaika.Ja sehän on tosiaan hyvä että jo olit raskaana, niin ei tosiaan tartte enää pelätä sitä raskautta!Tässä pikku kämmissähän on paljon myönteisiä puolia!

Nyt vaan toivot ettei tullut tauteja (jos ette käyttänyt kumia niin ... se oli jo tyhmyyttä).

Ja pidät tietty moraalisi ja varasi etkä ota tuollaista tavaksi - eli pettäminen tietty sinänsä tosi väärin, mutta koeta nyt tuosta yhdestä kerrasta päästä yli - äläkä ainakaan ikinä rasita miestäsi tuolla tiedolla, jos kerran yksittäinen juttu.

raskausaikana ei kannata hämmästyä mistään... Pettäminen sinänsä on ikävä juttu, mutta sen kanssa on elettävä ja siitä opittava. Joskus nuo jopa parantavat omaa liittoa, kun joutuumjiettimään, mitä on menetettävänä. missään imessä ei kannata kertoa miehelle, jos suhdetta ei enää ole ja kiinnijäämisen riski on pieni.Nelonen (se keskenmenoa toivottanut) voi mennä takaisin kiven alle kasvamaan vähän.

On helppo sanoa, ettei rakkauteen kuulu lainkaan muiden himoitseminen. Se on pitkälti totta, mutta ei mikään absoluuttinen totuus. Miehet voivat helposti katsoa pornolehtiä, kuolata vieraiden naisten perään jne. - siitä huolimatta että he rakastavat vaimoaan erittäin paljon. Miehet osaavat suhtautua seksiin myös pelkkänä nautintona, hetkellisenä perustarpeiden tyydyttämisenä, fantasiana joka ei edellytä vihkivalaa tms. Myös naisella himot voivat sumentaa järjen eikä hetkellistä nautintoa ja pientä syntiä haluta nähdä juuri sillä hetkellä niin pahana... Joskus sitä ei tajua niin ikäväksi, ennen kuin on toteuttanut pettämisen. Jotkut pystyvät siihen uudestaan eivätkä pidä sitä edes kummoisena juttuna, pikkuseikkailuna vain. Toiset taas havahtuvat siihen, ettei hetken nautinto ollut sen arvoista, koska omatunto soimaa niin kovasti. Jos kokee että jotain on jäänyt kokematta, testaa omaa viehätysvoimaansa tai mitä sitten hakeekin syrjähypystä, niin katuminen on merkki siitä, että rakastaa kuitenkin sitä omaa kumppania, ja uskoo lopultakin ettei kukaan muu voi tarjota mitään ihmeellisempää. Ap, jos tämän oivalsit niin se on hyvä asia. Elämä jatkuu, nauti perheestäsi!Lainaus:

Ansaitsetko mielestäsi odottamasi vauvan???

Keskenmeno olisi sinulle oikein. Huo....

Et sitte taida välittää miehestäsi, mutta silti olet valmis kakaroja pukkaamaan.

Etkä näy lastasikaan arvostavan kun vieraalle pöpökannalle ja taudeille altistat=(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat