Vierailija

Tuttavilta ja kavereilta olen kysellyt jakukaan ei ole ollut tyytyväinen suunnittelijaansa. Nyt kehumaan jos on aihetta :) Kiitos!

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

3 erilaiset luonnokset 3:lta eri talotehtaalta. Yhdet kelpuutettiin ja maksettiin vaan niistä, jotta saatiin " omiksi" . Ei tilattu talopakettia tältä firmalta, vaan sitten toiselta.

kaikki uudet piirustukset, kuului ihan paketin hintaan. Noita mitä me ostettiin muualta voitiin vaikka kutsua luonnoksiksi. Siinä oli siis vaan pääpiirustukset ja julkisivukuvat, ei muuta. Lisäksi tarvitaan pino muita piirustuksia, jotka tarvitaan. Talotehdas siis teki ihan kaikki piirustukset uusiksi siten kuin ne on tarpeen rakennuslupaa varten. Rakennusvalvontaviranomaiset antoi palautetta pariinkin otteeseen ja niitä korjailtiin. Talotehtaalta tuli sitten lupapapereihin ja piirustuksiin se henkilön nimi, joka siellä oli tehnyt ihan vihoviimeiset versiot. Rakennussuunnittelija siis vaan piirtää kuvat.Ettet vaan sekoita pääsuunnittelijaan. Hän on omakotitaloissa usein sama kuin rakennusmestari ja on se joka käy neuvottelut rakennusvalvontaviranomaisen kanssa lupa-asioista puolestanne. Hän katsoo, että talosta tulee lakien, säädösten, suositusten yms. mukainen kokonaisuus ja muun muassa antaa ekat palautteet piirustuksista sille rakennussuunnittelijalle, joka niitä taas piirtelee.Ilman pääsuunnittelijaa ei kannata hyväksyä talon piirustuksia, sillä hän haluaa kyllä niistä sanoa painavan sanansa ensin. Ja ennen pääsuunnittelijan lupaa EI MISSÄÄN NIMESSÄ saa mennä ostamaan talopakettia (ei nimiä papereihin). Hän kun silloin menettäisi vaikutusvaltansa määrätä talotehdasta toteuttamaan teille huippuhyvän talon.terv. 3

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat