Vierailija

Auttakaahan,olkaa ihania.

Omat ideat aivan hukassa ja jotain pitäis nopeesti keksä..

vaikka joku netistä tilattava. Itse olen noita nettipuotejakin selannut, mutta tuntuu että menee pää vaan lisää pyörälle,eikä ole enää niitä vähiäkään ideoita. Ja miespuoliselle lahja siis!!

Kommentit (13)

Kaveri sai 30v lahjaksi 30kg karkkia, sellaisissa kilon laatikoissa, jakeli niitä sit kaikille ku ite kyllästy. Se vois olla aika hauska eikä tukussa maksakkaan mitenkään hirveästi. Puljussa kannattaa käydä surffailemassa, siellä on ihan mielettömiä juttuja myynnissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai purjelentoreissu, laskuvarjohyppy tai lentoreissu pienkoneen kyydissä.Tai osta miehelle lehmä, joka siis annetaan kehitysmaissa apua tarvitsevalle ja mies saa kuvan lehmästään ja tietoja siitä.Kaljapullot (kaikki erilaisia) voisi piilottaa pitkin miehen uutta pihaa, aarrekarttaan sitten merkitä ruksit ja mies saisi etsiä aarteita.

Äänitysaikaa studiossa!

Jos mies on jokseenkin laulutaitoinen, osta äänitysaikaa studiosta pari tuntia. Oma 20-v. tyttäreni sai sellaisen lahjaksi ja oli ikionnellinen. Äänitti 2 laulua pianistin säestämänä ja sai mukaansa oman cd:n.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat