Vierailija

Kommentit (24)

Oikeastaan koko ajan kun kyseistä ohjelmaa on tullut niin digitaaliselta puolelta puuttuu alusta hetken ajan tekstitys, noin 30 s- 1 minuutti yleensä. Ja tämä ongelma vain tuossa yhdessä ohjelmassa.Lisäksi noin viikko sitten ongelmat alkoivat analogisella puolella. Nykyään sieltäkin puuttuu noin ensimmäiset kaksi riviä tekstitystä. Ja taas kyse vain tästä yhdestä ohjelmasta, lisäksi viime päivinä kuva on välillä pysähtynyt hetkeksi, ääni ja tekstitys toimii silloin normaalisti. Eli kyllä minun tapauksessa ongelmat on jossain ihan muussa kuin laitteissani, muillakin tuttavillani samanlaisia ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täysin hömppäsarja, juonikuviot naurettavat ja epäuskottavat, ihmettelen kyllä mikä tekee niin monen mielestä sarjasta huippuhyvän? En voi millään ymmärtää, Perhelääkärikin oli paljon parempi.

Ei suoraan niin sanonut mutta negatiiviseen sävyyn sanoi että siinä on todella kärjistetty espanjalaisten piirteet, ylikorostettu. Voi olla mutta ihana sarja silti.

Serkkuni RAKASTAA Espanjaa, puhuukin sujuvasti ja lomailee ja tekee siellä töitä usein.

ja tuosta tekstityksestä senverran että meillä myös digin kautta katsottuna tekstitys pätkii mutta kun katsoo viasatin kautta niin teksti tulee koko ajan

Analogisesti meillä ei ole katsottu vuosiin...


Uusintana Serranot tulee joka päivä klo 12.55, joten jos ei aamulla ole ehtinyt katsoa, niin päivällä sitten. Juuri mahtavasti lasten päikkäri aikaan tulee tuo uusinta :) Silloin on ihana vetää sohvalle pitkäkseen ja katsoa Serranoja!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat