Vierailija

ja huristelevan kotiin kaupasta ruokakassit sarvista roikkuen?

Kommentit (29)

Yleensä kyllä laittaa reppuun, mutta joskus on niin paljon ostettavaa, että riittää myös sarviin. Emme halua autoa eikä kauppaan ole pitkä matka.

Joskus hurautamma lähikauppaan maitoa hakemaan tai Lidliin maailmaan ihmeitä ja värikkyyttä pällistelemään, ja silloin menemme fillarilla.

Sarvissa emme tosin roikottele mitään, vaan otamme repun selkään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ruuat tuo kyllä kotiin repussa. Minkälaisia miehiä teillä on, jotka eivät kävisi polkupyörällä kaupassa? En tajua... Jos on auto, niin varmaan sitä käytetään, mutta että ei voisi kuvitella miestään ajamassa polkupyörää. Minkälaisia statustumpeloita teidän miehet ovat??

Ei ole koskaan tullut mieleen, että siinä olisi jotain sellaista " epätavallista" tms...Yhtä lailla hän hengittää ja käy paskalla...Ihan tavallista!

kerran oltiin menossa lentokentällä matkalle ja siihen tuli naapurissame asuva, lentokentällä työskentelevä mies ja hän sanoi leikillään miehelleni että " sinä se aina kuljet sillä pyörällä, tulitko tännekkin polkupyörällä?"

Ei meillä ole autoa. Molemmat liikkuvat pääsääntöisesti polkupyörällä, joskin talvella julkisilla. Tosin kauppakin on kotia vastapäätä ja asumme kaupungin ytimen tuntumassa.

Muovikassi on vain äärimmäinen hätävara, jos kauppakassiin tai reppuun ei mahdu. Silloinkin mukana on aina oma muovikassi, uusi ostetaan vain äärimmäisen harvoin.

Hän käykin sillointällöin fillarilla kaupassa ja ottaa jopa 2 ja 4 vuotiaat lapsemme mukaan!

Viitsisinpä joskus lähteä itsekkin fillarilla lasten kanssa!

Mieheni miltei hakee postinkin autolla (laatikko on toisessa päädyssä tätä rivaria).Minä kyllä sujuvasti käyn kaupassa pyörällä, ja lapsetkin otan mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat