Vierailija

viikonlopusta. Eli isä haluaa lapsen luokseen, vaikka tapaamisten jälkeen lapsi on päiväkausia ahdistunut ja kiukkuinen (koska elämä isän luona on kaikkea muuta kuin rauhallista ja rentoa).Itse haluaisin rauhoittaa päiväkodin alkamista edeltävän päivän, jutella lapsen kanssa asiasta ja valmentaa häntä olemaan ekaa kertaa elämässään pitkään erossa vanhemmasta / vanhemmista. Isällä muuta ohjelmaa suunnitelmissa.Haluaisin lapsen takaisin luokseni jo lauantai-iltana, jotta koko sunnuntai olisi valmistautumis- ja rauhoittumisaikaa. Tämä ei käy isälle.Mitä tehdä? Lapsi 4-vuotias. Päiväkotiin olemme tutustuneet tällä viikolla.

Kommentit (9)

tarvitse sen kummemmin valmentaa. Olette käyneet tutustumassa. Jos haluat lasta helpottaa, niin hae ekoina päivinä aikaisemmin kotiin. Muuten kuulostaa tekosyylle käyttää valtaansa, lapsen kautta ja se ei ole oikein!!!

tähän liittyy? Lapsella on yhtäläinen oikeus tavata isäänsä, kuin sinua. voi olla parempikin, kuin se, että sinä hössäät asiasta koko viikonlopun. Päiväkodin aloittaminen ei ole noin traumaattista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuosta voisi päätellä että isä ei osaa kertoa päiväkodista lapselleen eikä osaa rauhoittaa tilannetta niinkuin äiti. Siinä mielessä katsoisin olevan lapsen edun mukaista olla äitinsä tykönä sunnuntai. Siis jos äiti niin katsoo lapsensa parhaaksi niin uskon näin olevan.Päiväkodin aloittaminen VOI olla dramaattista lapselle.

Vaan kas kun aikaisemmin isällä oli säännöllinen meno, niin sopimusta ei luettu orjallisesti. Nyt kun penään lapsen etua, niin isä jankuttaa sopimuksesta.Minusta olisi todella kurjaa jos lapsi kotiutuu sunnuntai-iltana, kuten isä haluaa, pistää hänet heti aamusta elämänsä ensimmäiseen " koitokseen" . Sitähän se lapselle varmasti on, vaikka pk alkaakin olla jo tuttu.Onko tässä hyvä tilaisuus vedota lapsen parhaaseen, ja evätä tapaaminen kokonaan? Lastenvalvojaa en saanut kiinni, koetan vielä huomenna. Joskus aiemmin sanoivat, että lähivanhempana voin näin tehdä. Käsittääkseni tapaamisen siirto aiheuttaa lapselle vähemmän haittaa kuin tämä isän ajatus.-ap

isä voi kokea tilanteen samalla tavalla. Tottakai lapsi on ahdistunut, koska hänellä on ikävä isäänsä. Ei se lapsen päiväkotiin menoa helpota, että äiti hösää siitä edellisen päivän. Voi olla parempi, että lapsella on muuta tekemistä. Taitaa äidillä olla ongelma, eroahdistus kenties.

Oikeassa olet, sunnuntai olisi hyvä rauhoittaa vaikka ei se maailmanloppu olisi..Oletko muuten lukenut lapselle kirjoja päiväkodista? Nyt en muista minkä nimisiä niitä on mutta kannattaa vaikka lainata kirjastosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat