Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En raaskisi 2v:n hiuksia vielä leikata ihan ison pojan malliin, on niin ihanat ne vielä vähän vauvamaiset huitulat.Nyt vaan otsahiukset juuri sen pituiset, että ovat just silmien edessä. Pari kertaa on otsista leikattu lyhemmäksi, mutta sitten tulee jotenkin tosi tyhmän / tytön näköinen (ja etenkin parturi just leikkasi jotenkin hassusti, vaikka nimenomaan yritti tehdä ne luonnollisesti) - ne on paljon ihanemmat luonnontilaisen oloisina, vähän hapsureunaisina, kuin tasasesti leikattuna.Onko ihan ylityttömäistä pitää jotain pinniä??? Ovat vielä vähän liian lyhyet kerättäväksi johonkin taakse + ehkä ponnarille - sitä paitsi tyttömäistä sekin.Onko siis mitään ideoita pikkupoikien hiuksiin?? Muuta kun leikata ne.

Sivut

Kommentit (74)

(se oli aika vihainen kun kerran mummi oli salaa niitä leikannut).Ja kyllä ne ehtii vielä leikata vähän myöhemminkin...mun kaduttaa vieläkin kun nyt jo 13-v. pojaltani aikanaan leikattiin niin varhain hiukset, sillä oli ihanat kihartuvat kutrit, ne oli niiiiin suloset, ois ollut kiva nähdä vielä vähän pidempään miten ihanat niistä tulee.Sitä paitsi just jossain lehdessä luki, että pikkupoikien hiustrendi on nyt vähän pidempää.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meidän tytölle on vasta 4-vuotiaana voinut kasvattaa pitkää tukkaa, sitä ennen pompulat yms. ovat lähteneet päästä parissa minuutissa. Aina pyysi pitkää tukkaa, mutta kun oli aika laittaa saparot, sanoi että leikataan vaan. Otsatukka on vieläkin, ei pysyisi pinnillä. Pojan menossa vielä vähemmän!

Ja meillä on pitkähiuksinen pikkupoika eikä mitään ongelmaa ponnareiden yms. käytössä. Eikä ole mitenkään harvinaisuus meillä päin.

Tuttavapiirissämme on myös varsin söpö irokeesi-siilitukkainen tyttölapsi.Maailma muuttuu, siskot. On lapselle taakaksi jos hänet kasvattaa johonkin 50-luvun muottiin: "Miehet ovat miehiä ja naiset naisia" synnytyslaitokselta lähtien. Sen huonomman sukupuolen (naisten) tasolle ei meisten pidä lapsinakaan alistua. Kyllä näillä vanhanaikaisin metodein kasvatetuilla miehillä on aikuisina nykymiehiäkin vaikeampaa. Miksi luulette, että miehet tappavat itsensä paljon naisia useammin?

muuta kun auki.Ne joilla ollut pinnejä ja ponnareita, ovat olleet jo 2-3 v. vanhempia, joilla vähän paksummat hiukset, ja joilla ne on pysyneet jotenkin paremmin ne pannat ja pinnit. Ja siis asettunut vähän eri tavalla.Mietin siis, oisko joku sivupinni liian tyttömäinen .... kun nyt just en muista onko just tuon ikäisellä just tuon tyylisissä hiuksissa näkynyt sivupinniä.

Tää keskustelu kuvaa taas hyvin av:n tasoa. Kysyn asiaa x viattomana, saan ihan ihme vastauksia "oletko hieman himmeä", ja provosoidun jo itsekin.ap

Lainaus:

ap, jos kerran olet nähnyt niin paljon pieniä ponnari- ja

pinnipäisiä poikia, sittenhän tiedät vastauksen omaan kysymykseesi.Oletko kenties hieman himmeä.itse kyllä leikkaisin.

Ja on se kumma, että jos kerran leikkaa, ei muka voi enää koskaan kasvattaa pidempiä hiuksia (ap:n 13 vee). :DOn etsittävä parempi parturi tai sitten laitettava joku pinni tms. Totta tosiaan on miehilläkin pidempiä hiuksia, tsiisus. Totta kai on.

Minä en ole muuten vielä koskaan nähnyt pinnipäistä poikaa. Espoossa asutaan.Lainaus:

pinnipäisiä poikia, sittenhän tiedät vastauksen omaan kysymykseesi.Oletko kenties hieman himmeä.itse kyllä leikkaisin.

pojilla on oltava lyhyet hiukset ja poikien vaatteet ja tytöillä tietysti pitkä hiukset ja tyttöjen vaatteet...te varmaan kiellättä pojiltanne myös kaikki roolileikit heti jos he haluavat esittää jotain vähemmän miehekästä kuin ritaria tai poliisia. eikä tosiaankaan poikia minnekään tanssitunneille ja sitten jurmutetaan kun miehet eivät osaa tanssia...ap: en osaa auttaa sua ongelmassa, oman pojan tukka on niin kihara ettei silmille tule. toivottavasti löydät jonkun mieluisan ratkaisun!

Hiustrendit ulottuvat nyt pikkulapsiinkin. Joskus aikanaan kauhisteltiin lyhythiuksisia tyttölapsia.Lainaus:

pitkähiuksisia parivuotiaita olen toki nähnyt, mutta ne on olleet sellaset haituvahiukset vielä.Miksei poika saa olla poika? miksi pitää alkaa tunkemaan jotain tyttöjen juttuja hiuksiin. En ymmärrä.

jos hiukset menevät silmille niin tottakai ne leikataan! ei pojalle nyt mitään nipsejä tai ponnareita aleta väsäämään.Onhan ne ehkä ihana joo, ainankin teidän mielestä...

Lainaus:

Hiustrendit ulottuvat nyt pikkulapsiinkin. Joskus aikanaan kauhisteltiin lyhythiuksisia tyttölapsia.Lainaus:

pitkähiuksisia parivuotiaita olen toki nähnyt, mutta ne on olleet sellaset haituvahiukset vielä.Miksei poika saa olla poika? miksi pitää alkaa tunkemaan jotain tyttöjen juttuja hiuksiin. En ymmärrä.

Lainaus:

Ja on se kumma, että jos kerran leikkaa, ei muka voi enää koskaan kasvattaa pidempiä hiuksia (ap:n 13 vee). :DOn etsittävä parempi parturi


mutta ei ne enää kasvanut sillä 13v:llä silleen söpösti vauvakiharalle.Kuten jos nää nykyiset leikkais nyt, ei ne enää uudelleen kasvais "viidakko-vauvahaituviksi". Hiukset kuitenkin vahvistuu kun niitä leikkaa, niistä tulee paksummat jne.

Parturi-kampaajamme on oikeasti tosi hyvä, käytetty samaa pitkään, ei viittis lähteä vaihtamaan.ap

Hiuksiahan irtoaa kokoa ajan ja tilalle kasvaa uusia hiuksia. Ei yli 10 v:n

hiukset ole samanlaiset kuin vauvana, vaan vauvatukan menettää joka tapauksessa ajan mittaan.Hiusten leikkaus ei myöskään vahvista hiuksia, vaan jos on ohuet hiukset

ne pysyvät ohuina. :)

Lainaus:
mutta ei ne enää kasvanut sillä 13v:llä silleen söpösti vauvakiharalle.Kuten jos nää nykyiset leikkais nyt, ei ne enää uudelleen kasvais "viidakko-vauvahaituviksi". Hiukset kuitenkin vahvistuu kun niitä leikkaa, niistä tulee paksummat jne.ap

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat