Vierailija

Sivut

Kommentit (41)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo ei se ole semmoen pyöreä niinkuin vaikka se koskikeskus, vaan ikäänkuin kaksi samaan suuntaan menevää katua.Tykkään kun tuli kaupunki lähelle, 5 min ajomatkan päähän.

saman katon alla. Huonekaluliikkeistäkin vain soljut kaupasta toiseen ilman rasittavia auton siirtoja. Ihania sisustusliikkeitä, etenkin Villa Rosmarin. Parkkipaikkaa ei viikonloppuna saa kovin läheltä, mutta ainakin on ilmaisia, toisin kuin kaupungissa.

Onhan se ihan näkemisen arvoinen, mutta mieluummin shoppaan jossain muualla. Siellä on kiva kuluttaa aikaa, mutta hankinnat yleensä teen jossain muualla. Asun 20 minsan päässä.

Siellä saa kyllä yleensä aina olla ihan rauhassa, en ole ikinä osunut ruuhka-aikaan. 11Vierailija:

Lainaus:


että pääsee Lindex & Kappahl & muut svenskit läpi vähemmällä vaivalla?
Ei tuo ostaria kummempi oo. Tykkään itse tästä lähi-Itiksestä enemmän. Ideapark on jotenkin outo, ei mitään selkeää " keskusta" , kaupat on ripoteltu jotenkin oudosti käytäville.

" tamperelaisten perusostari" termiä jonka joku aiemmin kirjoitti.Muistan vaan kun alkuvuodesta Aamulehdessä haastatelttiin jotain paikallista tukijaa joka kierteli ja kaarteli kun suoraan kysyttiin onko Tampereen keskustan kaupat kärsineet siitä että viereiseen kuntaan tuli suuri kauppakeskus. Tukija ei halunnut sanoa mitään. Ei siis myöntänyt mitään. Siksi kirjoitin edellisen viestini. Ja ihan hyvässä hengessä.t.18

Esim Raision Myllyyn verrattuna Ideapark on kauhean pimeän oloinen, jotenkin keskeneräisen tuntuinen. Johtunee siitä, että toinen kerros on niin onneton.Myllyssä on vähemmän kauppoja ja ravintoloita, mutta paikkana aivan ihana ja valoisa. Tästedes jätän euroni Turun seudulle suosiolla. =)

ettei Koskari ole enää aikoihin ollut mikään hehkutuksen aihe tai ykkösvetonaulaturisteille. Nyt on sinun tietosi vähän ruostuneet. Koskari on nimenomaan (kummelilaisittain lausuttuna, nimenomaan) tamperelaisten oma paikka. Turistit voi mennä ideaparkkiin ihan rauhassa, me tamperelaiset toivotamme sen ilolla tervetulleeksi!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat