Vierailija

pienen lapsen äitiä (äiti taitaa olla alaikäinen itsekin, todella nuori ainakin) , niin sanokaa sille että vauvan paikka on kotona nukkumassa 21 jälkeen.

ei kylällä vetämässä " pillurinkiä " .tai seuraavaksi soitan sossuun ja teen lastensuojeluilmoituksen.

Kommentit (9)

Meidän esikoinen oli ainakin vauvana mukanamme riennoissa (ei missään ryyppyjuhlissa tms.) myös iltaisinkin. Hän nukkui nätisti vaunuissaan ja kaikki olivat tyytyväisiä. Enkä ole ollut lähelläkään teiniä esikoisen kanssa, mutta näytän kyllä nuorelta ja sain osakseni pahaa silmää. Kumpi on mielestäsi pahempi: masentunut ja ahdistunut äiti 4 seinän sisällä,vai sosiaalisia suhteitaan ylläpitävä äiti, jonka lapsi nukkuu alkuyön vaunuissaan?

vauva voi ihan hyvin nukkua alkuyön vaunuissakin, mutta riippuu missä ne vaunut on. Ap:n kirjoittama pillurinki-juttu kuulosti siltä, että vauva on mukana kun nuoriso juo ja ajaa toria ympäri. Minusta se ei ole oikea paikka. Mutta se on vain mun mielipide. Jos vauva äiti on kunnossa ja vauva kunnossa, niin en tekisi sossuun ilmoitusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On ihan ok jos ei tarvitse mihinkään herätä ja lapsi/vauva on vanhempien mukana jossain rauhallisesti illalla, mutta EI OLE OK jos joutuu väsyneenä roikkumaan mukana kun vanhemmat tahtoo hengailla kavereiden kanssa, juoda, huudattaa musaa jne.Eli soitto sossuun jos vauva joutuu katsomaan jotain ryyppy ja juhlintameininkiä.Kyllä meilläkin taapero lähtee välillä kovinkin myöhään mukaan ulos hakemaan vaikka ruokaa drive-iniltä, mutta on kotihoidossa, ja matkat lyhyitä ja rauhallisia vain isin tai äidin kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat