Seuraa 

Tein viikko sitten haalean raskaustestin ja pari päivää sitten toisen joka oli jo selvempi plussa. Edelliset menkat olivat varmuudella (dementiaa..) 5.8. eli reilut pari kuukautta sitten. Edellisen synnytyksen jälkeen kierto on kuitenkin pari vuotta ehtinyt heitellä 14-50 väliä, eli pitkät tauot eivät ole niin erikoisia.

Kävin tänään ultrassa koska menkkojen takia epäiltiin että olisin jo 10+ viikolla. Ultrassa ei kuitenkaan näkynyt kuin sikiöpussi eikä varmasti alkiota, neuvolassa ja sairaalassa sitten toinen lääkäri epäili tuulimunaa (tai kohdunulkoista raskautta jos hormonit jatkavat nousua).

Olen täällä nyt pähkäillyt onko mitään toivoa kuitenkin olla raskaana, jos vaikka olisi jollain alle 4 rv:llä (jos kierto ja ovulaatio on heittänyt aivan totaalisesti?). Mitä noin varhaisessa vaiheessa mahtaa näkyä ultrassa?

Alavatsassa on jomotusta, alle viikko sitten tuli pari tippaa kirkasta ja ruskeaa, mutta todella vähän. Muuten nyt ei kummoisia raskausoireita ole lievän lämmönnousun lisäksi, eikä ollut kyllä silloinkaan kun esikoista odotin.

Onko kellään kokemuksia normaaliraskaudeksi osoittautuneesta tuulimunaepäilystä? (Jostain luin että näin on käynyt, siis lääkäri tehnyt väärän diagnoosin ja että tyhjennyksen kanssa kannattaisi edetä ihan hitaasti?) :( :(

Kommentit (5)

Pahoitteluni noista tuulimunaepäilyistä. Itselläni on kokemusta tuulimunaraskaudesta, joka havaittiin r-viikolla 7+3 tms. Silloin kohdussa näkyi selvästi "pallo" eli ilm juuri tuo sikiöpussi, mutta maisema oli autio eli ei liikettä. Tästä on jo aikaa, ja nyt olen raskaana 5+3 viikolla. Kävin aiemmin tällä viikolla lääkärissä, ja hän halusi ultrata. Kohdussa näkyi raskauden alku, muuta ei voi vielä nähdä. Haluan siis tällä sanoa, että varmaankaan et ole enää alle 5 viikoilla, jos on pystytty kuitenkin näkemään ja tunnistamaan tuo sikiöpussi. Mielestäni viikolla 4 kohdussa voi nähdä vaan jotain paksuuntumaa tms.Mutta hitaasti kannattaa joka tapauksessa edetä. Omalla kohdallani odoteltiin ensin viikko, eli jos sydän alkaakin sykkiä. Ja sitten vielä meni jonkin verran aikaa ennenkuin pääsin sairaalaan keskeytykseen, ja sielläkin tarkkaan ensin tutkivat tilanteen. Ei varmaan heti huomenna kannata mennä sairaalaan.Mutta viikon kuluttua voivat verrata tilannetta tähän päivään, ja mikäli alkio ei ole yhtään kasvanut tai kehittynyt, niin olette selvemmillä vesillä asian suhteen. Toivotaan kuitenkin, että olisi normaali raskaus!

Kiva kuulla hyviä uutisia! Onnea raskaudesta! Aika uskomatonta, että olit sitten kuitenkin vielä niin pienillä viikoilla, että nyt vasta on alkanut näkyä.Omalla kohdalla tilanne myös hyvä, nyt 9+0 ja kaikki hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ha haa, tuulimuna osoittautuikin oikeaksi aluksi, vaikka yksi kolmesta tutkineesta lääkäristä väitti vielä hetki sitten kivenkovaa ettei mitään ole kun kaksi muuta näytti vihreää valoa. Siinä vaiheessa kun kierron mukaan viikkoja oli 10, olikin todellisuudessa vasta sikiöpussin kossta päätellen neljä ja risat, parissa päivässä kuitenkin hujahti pituutta pari milliä =)Ah miten nautinnollista on olla väsynyt ja pahoinvoiva!! :p :p

on yksi, joka just lähti pelaamaan sählyä isänsä kanssa. On nyt 9v.Mulla myös heitteli kierto hieman (28-37 ihan siitä asti, kun alkoivat 13v), eka raskaus ja plussa oli heikko, mutta th katsoi kuitenkin plussaksi. Parin viikon päähän laittoi lääkärin, joka ultrasi ja totesi, että tämä on joko tuulimuna tai sitten viikot on pienemmät. Ultrassa näkyi sikiöpussi, mutta ei mitään siellä sisällä. Menkoista laskettuna silloin oli viikkoja 7+1, mutta laskettua aikaa siirrettiin myöhemmin 10 päivää, joten oikeasti viikkoja oli vasta 5+4. Seuraavalla neuvolakerralla parin viikon päästä näkyi ultrassa jo sikiö ja sykekin.

Kiitos vastauksestasi ja onnittelut uudesta alusta! Juu, toivotaan että tämä vielä tästä innostuu kasvamaan! Huomenna on raskaushormonikontrolli, ehkäpä sieltä selviää lisää. Lääkäri alkoi heti ehdottelemaan tyjennysmetodin pohtimista, mutta itse kyllä vaadin vielä uuden ultran, ellei nyt sitten itsestään ala tyhjenemään.

Paljon lämpimiä ajatuksia sinulle ja masukille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat