Vierailija

Mikä teki just tuosta lomasta niin hyvän?

Kommentit (14)

Luxushotelli, kohteliaat ihmiset, kauniit maisemat ja rannat, hyvä ruoka, kahdestaan miehen kanssa...Bermudalta puuttuu myös ylikansalliset yhtiöt , ei Mäkkäreitä tms. aitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nukuttu aamulla pitkään, syöty aamupala lämpiminä päivinä takaterassilla, oltu ulkona pitkät päivät ja syöty ulkona ihanassa kesäilmassa, herkuteltu jäätelöllä. Ihan vaan oltu ja touhuttu yhdessä. Ei mitään kiirettä, ei pakko mennä mihinkään vaan oltu.

Tuntui kuin olisi mennyt aikakoneessa sata vuotta taaksepäin: aasitaksit, käsintehdyt hevosten valjaat, sakeana leijuva pöly...

harvinaista nykypäivänä.

Perheen kanssa. Lapset nauttivat ja aikuiset nauttivat!Ilma oli upea, ruoka erinomaista. Kukaan ei kusettanut. Ihmiset ystävällisiä. Nähtävyydet upeita!

Ihanat saaristomaisemat, rauha ja hiljaisuus. Mikään ei vedä vertoja sille kun illalla saunan jälkeen istuu laiturilla varsinkin jos sattuu vielä oikein tyyni järvenselkä ja ilta-auringonpaiste. Sitä ei tartte lähteä merta edemmäs kalaan.

pakenimme sadetta, ostimme auringon ja siinä samalla niin paljon rentoutumista ja leppoisaa yhdessäoloa perheen kanssa ja paljon lämpöä ja läheisyyttä miehen kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat