Vierailija

.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...kun esikoisella (poika, 8 v) on pitkä, yli olan tukka (irokeesi, jota ei kyllä huomaa tukan ollessa auki jakeskimmäisellä (tyttö 6 v) on lyhyt siisti 'poikatukka', koska imi pitkää tukkaansa, eikä antanut tulla harjan /kamman kanssa metriä lähemmäs ilman palopillihuutoa januorin on lähes kalju (tyttö 1,5 v) > no, on sillä tukkaa, mutta se on ihan blondi, niin näyttää kauempaa kaljulta.Meillä lasten annetaan vaikuttaa mahdollisimman paljon omaan ulkomuotoonsa, jollei se ole vahingollista heille (esim. -20 C pakkasella pihalla EI kuljeta shortseissa ja t-paidassa) Myöskään seksistisesti en suostu pukemaan lapsianaí (tai anna heidän pukeutua esim. napapaitoihin ym. paljastaviin 'pikkuaikuisasuihin').

Siihen asti vaihtoehdot olivat joko pitää malliin leikattua lyhyttä tukkaa tai näyttää takkuiselta linnunpoikaselta, kun tukkaa kasvoi sekalaisina tukkoina siellä ja täällä muttei kunnolla kaikkialla.

lapsena kun sairastin usein korvatulehduksia, niitä oli helpomi hoitaa eikä tarvinnut koko ajan hysteerisesti valvoa että korvaan menisi vettäps. oli rintaruokittu vauveli :)

ei siksi että olisin halunnut näyttää pojalta, mutta kun hiusten leikkaaminen oli kivaa. Äiti ei tosin ilahtunut :] Eräs ikäiseni poikakin sai järkyttyä, kun tulimme hyvin toimeen hiekkarannalla ja hän halusi minusta pysyvämmän kaverin kunnes kävi ilmi että olinkin tyttö... voi sitä poikaparan järkyttynyttä ilmettä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat