Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (102)

Eli joku Vihdin vintinkammarin harrastelijateatteri ei ole vakavasti otettavaa. :) Ja Lymin kanssa samalla tasolla urheilijana on vaikka joku jäkispelaaja, vaikka Raimo Helminen.Miten joku voi olla niin pösilö, että kuvittelee voivansa määritellä julkkiksen rajan?! Julkkis on julkisuuden henkilö, joka tunnetaan maanlaajuisesti (tai vaikka vain kaupungin sisällä) julkisesta asemastaan johtuen. Vakavuusasteen voi jokainen määritellä OMALLE KOHDALLEEN itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

julkkis on sellainen, jonka mahdollisimman moni tietää, iästä ja sukupuolesta riippumatta, eli esim. Tarja Halonen. Hän tuskin vain olisi enää paksuna. Miehistä oikea julkkis voisi olla vaikka Vanhasen Masa tai Koiviston Manu. Tosin titävätkö nykyteinit enää Manuakaan?

niin ovatkin. Minä en pidä aitoina julkkiksina joitakin fingerrooseja, jenni anttiloita ja mitä näitä ihme misukoita nyt onkaan. Erikseen sitten voidaan puhua vaikka nuorisojulkkiksista, joita sikiää vaikkapa Idolseista, mutta joku juuri peräänkuulutti oikeita julkkiksia, niin siihen kategoriaan ei monikaan mahdu.

-77-

En minäkään ole mikään seiskan tietopankki, mutta kyllä musta kaikki vakavasti otettavat näyttelijät ja ehkä urheilijat kuuluu yleissivistykseen.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat