Vierailija

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli en suosittele, ellette oikeasti halua jälkikasvua! On ihan tuurista kiinni, uiko joku niistä touhutippojen sankareista oikeaan aikaan oikeaan paikkaan vai ei. Niitähän on tarjolla jo paaaaljon ennen kuin mies tulee. En oikein tajua, miksei kumia voisi käyttää yhtä hyvin, jos kerran mies ei kuitenkaan laukea sisälle? Se sentään suojaa melko hyvin raskaudelta, 100% ei toki ole mikään (paitsi selibaatti ;)).

Ja varsin hedelmällisiä ollaan kyllä, 2 lasta on tieten tehty ja tärppäsivät molemmat 2 kk:n sisällä siitä, kun keskeyttäminen lopetettiin.

Tämä ehkäisyteho riippuu paljolti parista/miehestä. Miehen pitää malttaa oikeasti keskeyttää ajoissa ja loppu riippuu sitten fysiologiasta. Toki ehkäisyteho on vain n. 80 - 90 %, mutta se on meillä riittänyt.

Lainaus:

Meillä varsin hyvin. On ollut pääasiallinen ehkäisykeino kuuden vuoden ajan. Kaksi lasta on, molempia on tarkoituksella ja tieten yritetty ja tehty, toinen sai alkunsa vasta hormonihoitojen avulla.
Oikeasti on yhtä paljon tuurista kiinni, tuleeko keskytetyllä yhdynnällä raskaaksi vai ei kuin että tuleeko ylipäänsä raskaaksi jostain kierrosta vai ei. Niitä siittiöitä kun on heti tyrkyllä, kun mies vähänkin kiihottuu eli venäläistä rulettia pelaatte, jos siihen luotatte.Tässä lyhennettynä selostusta Tohtori. fi -sivuilta (01.09.2004):Lainaus:

Keskeytetty yhdyntä (coitus interruptus) ei varsinaisesti ole ehkäisymenetelmä eikä missään nimessä luotettava keino ehkäistä raskaaksi tulemista. - - -Keskeytetty yhdyntä on erittäin epävarma keino yrittää ehkäistä raskaus. Jo ensimmäisissä siittimen päähän tulevissa ns. liukastustipoissa voi olla miljoonia siittiöitä, jolloin ne pääsevät emättimeen jo heti ensimmäisellä työnnöllä. Näin ollen pelkkä siemensyöksyn estäminen emättimeen ei riitä ehkäisyksi, koska " vahinko" voi olla jo tapahtunut. Usein myös miehen nautinnonhalu saattaa lykätä ratkaisevaa päätöstä ja siittimen pois vetäminen tapahtuu liian myöhään. - - -Lisäksi yhdynnän keskeyttäminen juuri kesken nautinnollisimman hetken vähentää yhdynnän miellyttävyyttä ja kummankin orgasmi saattaa jäädä epätäydelliseksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat