Vierailija

Siis mikä ikäero lapsilla.. Meille tulee aika tarkalleen kaksi vuotta ikäeroa, jos lasketun ajan tienoolla kuopus syntyy.

Täytyyköhän sitä kuitenkin vaunukaupoille lähteä :P.

Kommentit (16)

Ostettiin käytetyt, hyvin toimivat sen ajan kun tarvittiin. Aika pian isompi siirty seisomalautaan ja kävelemiseen. Mitä vähempi rikkoutuvia osia (esim. säädettävä aisa prakaa yleensä ekaks), sen parempi. Ja kannattaa ostaa sellaset, missä omat istuinsäädöt ja kunnon istumatila. Toppapukuinen isosisarus ja vauvankoppa / pussi vievät yllättävän paljon tilaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olivat silloin ihan tarpeelliset, koska siirryimme paikasta toiseen kävellen (meillä ollut silloin autoa päivisin käytettävissä). Ostettiin käytettyinä ja saatiin myytyä helposti eteenpäin.

esikoinen kävelee kyllä ahkerasti, mutta kävelee ja juoksentelee mihin sattuu, niin että ostosten teosta ei tule mitään. Erittäin aktiivinen ja vilkas poika.

Ostettiin tuplat. Ei niitä enää meillä ole juurikaan käytetty kun pienempi oli 1- vuotias.. Tossa ne on odottanu nurkassa tän kesän yli ja kun talvi tulee niin ne lähtee! Meillä lapset menee pulkassa, matkarattaissa vuoronperään (jos sitäkään), kävellen, molempia oon kantanu liinassa ja isompi pyöräilee nytten 3- vuotiaana.

Meillä oli myös isoveli 2v7kk, kun hankimme nuo kaksosrattaat. Liikumma paljon autolla, joten hankimme ns. matkaversion, minkä sai helposti autoon heitettyä.

noin puoli vuotta. Välillä esikoinen ei kävellyt metriäkään. Mutta huomasin myös, että jos otan mukaan vain yhden vauvan vaunut, niin esikoinen kävelee kiltisti.Ei tehdä pitkiä vaunulenkkejä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat