Vierailija

Terveelliset herkut ovat paljon kalliimpia kuin halvat herkut. Samoin vähärasvainen jauheliha, juusto ja muut tuotteet.Jos on kyse syömisestä, ei siis paastosta vaan terveellisestä syömisestä (pelkästä kaurapuurosta ei saa tarvitsemiaan vitamiineja ja ravintoaineita), miten pienituloinen voi syödä ja hoikistua?

Kommentit (10)

ei ole väliä syökö näitä ns. kevyt tuotteita vai tavallisia! Määrä ratkaisee.Ei ole ylipaino-ongelma hävinnyt tai vähentynyt kevyttuotteiden myötä! päinvastain.80-luvulla ei ollut kevyt tuotteita mutta ei myöskään lihavia näin paljon joten eiköhän se laihtuminen onnistu ihan näillä tavallisilla peruselintarvikkeilla

Metsät on nyt marjoja täynnä, niistä saa ilmaisia herkkuja.Juokse tarjousten perässä.Älä osta mitään Danonen " kaikki lisätty sokeri poistettu" -jugurtteja, vaan luonnonjugurttia, johon lisäät noita ilmaisia marjoja.Ei kaiken tarvi olla vähärasvaista, sitä rasvaisempaa pitää vaan osata syödä oikea määrä, eikä mättää niin että napa paukkuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olen vähentänyt paljon ruoan määrää ja lastaan enemmän noita vihanneksia lautaselle. Mulle ei ole väliä, onko jauheliha vähärasvaista vai tavallista sikanautaa. Kuntosali jäsenyys tuleekin mulle kalleimmaksi laihdutuksessa.

Kysyy 30 kiloa laihtunut tiukalla budjetilla elävä.Herkutteluun riittää jätski tai PARI keksiä. Pakkoko on kiskoa pussillinen makeeta? Sekin on säästöä ja laihtuu jos syö pussillisen karkkia viikossa eikä päivittäin.. ;)Lisää liikuntaa. Vähennä auton käyttöä ja mene kävellen tai pyörällä -säästyy samalla bensaakin ja sen rahan voi taas käyttää muuhun!

Esim. rasvattomat/sokerittomat jogurtit ovat kalliimpia kuin normaalit.

Ja muitakin tuotteita varmasti löytyy.Tosin kyllä sen nyt pystyy maksamaan mutta jotain täytyisi asian eteen tehdä että terveellisyys alkaisi myymään enenmmän itseään.Kaali tosin on halpaa mutta kuka nyt pelkää kaalia jaksaa syödä...Kaipa se on sitten se liikunnan lisääminen, ainakin on halpaa.

Ihan tavallinen arkiruokakin, tavallinen sokerijugurtti on halpaa ja bulgarianjugurtti kallista. Rasvainen jauheliha on halpaa, vähärasvainen kallista. Samoin juustoissa.Irtokarkit ovat halvempia naposteltavia kuin kirsikkatomaatit.

Mitä pienituloinen voi ostaa ettei liho koko ajan.

Toi että irtokarkit on halvempia on sitten paskaa! :D Kun sää ostat 2 eurolla tomaattia niin sää saat 3 eurolla karkkipussin. Ne namit hutaset hetkessä, niistä ei lähde nälkä. Toisin on tomaatin kanssa. Niitä harvempi meistä syö koko säkkiä päivän aikana edes.Ne toimii kuitenkin yhdessä MUUN ravinnon kanssa! Kun sää teet raasteen, viipaloit tomaatin niin sulla on lautasella jo hyvä satsi rehuja..Ymmärrättekö?10

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat