Vierailija

Kommentit (17)

Minäkin kaipailen niitä pusseja, joita saattoi avata sen yläsauman siististi kokonaan.

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin pitkin laukkua valuvat sokerit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaan pitää repiä hiljalleen ja " ohjata" sitä repeämää laidan suuntaan, niin, että toinen pussin yläkulmista tulee revittyä pois.Mutta aukosta tulee usein liian pieni.

Voiko siis surkeampaa keksintöä olla kun se koko saamarin pussi leviää tai sit siihen tulee niin pieni aukko ettei käsi edes mahdu jolloin saa ruveta repimään sitä suuremmaksi ja viimestään siinä vaiheessa se on jo niin " levällään" että sitä on hankala säilyttää yhtään missään.. laukkuun leviää, autoon kaatuu jne..ap

repäsen siitä nurkasta ja sit se repee siitä kyljestä pitkän matkaa ja on koko saamarin pussi " riekaleina" sit sitä on hankala kuljettaa jne. No mut ehkä nää hormonit saa ärsyyntymään vähän turhan helposti... Musta vaan oli helpompia kun pussi avattiin siitä päältä.

näin sitä lihotaan. Jos pussi olis uudelleen suljettava, niin olisi helpompaa ottaa muutama mitä oikeasti tekee mieli, sulkea pussi, ja seuraavana päivänä sitten pari taas, eikä tarvis ostaa uutta jumbojet-jätti-mega-super-pussia.

Ennen pussit sai nätisti päältä auki, nyt vaikka oisi kuinka näppäräsorminen pussi tosian repeää miten sattuu tai sitten tulee semmoinen miniaukko, jonka kautta ei kyllä mieleisiään voi valkata.

vaikka kuinka varovasti yrittää saada auki. Aluks ei millään saa repäistyä ja kun se yhtäkkiä avautuukin, niin puolet karkeista lattialla.

pitää syödä kerralla ja seuraavana päivänä ostettava taas jättipussi. Eli joku on siinä luulossa että Suomessa on vain jättikokoisia karamellipusseja myynnissä.Vierailija:

Lainaus:


Otettiin sivuista kiinni ja vedettiin erilleen. No onko turkinpippuripussi jättipussi? Ei, ja sekin avataan sivusta repäsemällä...ap
Jos pussi on neliön muotoinen, niin eikö se silloin ole sama minkä pään siitä aukaisee?

Jos se on sivu niin sitten pussin voi pitää kädessä " kyljellään" niin ettei karkit leviä.Daa...

karkin saisi kivasti kun vähän kallistaa pussia eikä pussi leviä niin pahasti.No totuushan on se, että siitä pikkuaukosta ei karkkeja saa kunnolla, minä ainakin haluan syödä erilaisia karkkeja eri tahtiin enkä vaan sattumalta ottaa jotain. Joten joko se aukko on liian pieni tai sitten koko sivu on revitty auki. Ennen oli paljon parempia kun sai siitä " ylhäältä" ne pussit auki.

Kaupasta saa kyllä pieniäkin pusseja, onko sinun pakko ostaa aina se isoin pussi. Ja kyllähän nykyisissäkin pusseissa voi hyvin ottaa vain muutaman ja säästää loput karamellit.Vierailija:

Lainaus:


näin sitä lihotaan. Jos pussi olis uudelleen suljettava, niin olisi helpompaa ottaa muutama mitä oikeasti tekee mieli, sulkea pussi, ja seuraavana päivänä sitten pari taas, eikä tarvis ostaa uutta jumbojet-jätti-mega-super-pussia.
kun sillon kun pussi repäistiin " vanhanaikasesti" päältä. Nyt niitä ei saa enää edes repästyä siitä päältä. ja sitä paitsi se repii kahdesta sivusta sitä pussia (kun siis repäisee siitä sille tarkoitetusta kohdasta) ja muovi repeää herkemmin muutenkin jos sieltä ottaa karkkia ja muovit repeää joka suuntaan.. Raskaushormonit saa ärsyyntymään monesta asiasta...=)ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat