Vierailija

Koirille on vielä tehty iso häkki joka on 5 metriä meiän talosta (talonsa on meiän " takapihalla" ).Haukkuminen kuuluu siis selvästi vaikkei ikkunaluukut olis aukikaan...saatika jos ne on auki (jota ne ei siis voi olla, varsinkaan öisin ). Lasten huóne on siis juuri tuohon suuntaan.Voiko mitään tehdä? En tosiaankaan halua suututtaa naapureita, mutta tilanne on nyt niin kestämätön, että kohta joudun asiaan puuttumaan!!!

Vinkkejä?!

Kommentit (8)

Mutta kai sen voi puheeksi ottaa kerran se häiritsee, asiallisena kuitenkin varmaan kannattaa yrittää pysyä. Voisivat ottaa koiran sisälle ainakin yöksi, jos se ei ole hiljaa tai sitten kouluttaa sitä vaikka sitruunapannalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja nää koirat todellakin on sielä häkissä, koko ajan. Kyllä ne kusettamassa ja paskattamassa niitä käy tuossa 50 metrin päässä (aina iltaisin) mutta siihen niiden koirien liikunta jää. Ei siis mikään ihme että ovat kärsimättömiä.Ja siitä voi päätellä että niitä ei varmaankaan ole koulutettu eikä tulla kouluttamaan...ap

Ota yhteyttä kunnan/kaupungin vuokranantajaan ja tee valitus haukkuvista koirista. On hyvä ensin todentaa ajat, jolloin koirat haukkuu ja häiritsee muita asukkaita. Jos koirien haukunta häiritsee senkin jälkeen, ota uudelleen yhteyttä vuokranantajaan. Haukkuvat koirat pitää saada kuriin jo naapurisovunkin vuoksi!Jos asut omistusasunnossa omakotitalossa, niin naapurin koirien räkytys on hieman monimutkaisempi juttu. Mutta ei siihen kyllä silloinkaan pidä alistua!

Ota edelleen yhteyttä kaupunkiin/kuntaan ja tee valitus. Olisi hyvä jos valitukseen yhtyisi useampi aluella asuva asukas.Räkyttävien koirien pitäjälle voidaan viime kädessä asettaa koirienpitämiskielto. Älä missään tapauksessa alistu koiranpitäjän ylivallalle, ne vaan kokeilevat rajojaan. Mitä naapurit kestää ja missä tulee raja vastaan!Minunkin naapurissa asui kahdan kissan ja yhden koiran "perhe". Kissat kävivät tarpeillaan lasten hiekkalaatikossa ja koira haukkui ulkona aamusta iltaan. Asiasta väännettiin peistä ja asukas joutui muuttamaan muualle.Jaksamista Sinulle! Minä tein aikanaan valituksen RÄKYTTÄVÄSTÄ PISKISTÄ silläkin riskillä, että saan v####maisen ihmisen maineen!! Mutta kyllä kannatti!! Nyt ihan korva lepää, kun kesälläkin voi pitää ikkunaa auki iltaisin, kun rakki ei räksytä niin kuin aiemmin!!!So. Sinustahan on itsestäsi kiinni, haluatko itseäsi kiusattavan vielä vaikka vuosiakin eteenpäin? Vai aiotko tehdä asialle jotakin?!! Minä tein ja KYLLÄ KANNATTI !!!t. hyvää jatkoa ilman räkyttäviä rakkeja

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat