Vierailija


Täällä oli tällainen ketju vähän aikaa sitten, jossa vastailtiin että Tintun 80 cm puku meni vielä 2-3-vuotiaana jne. Tilasin kuitenkin itse sitten liian pienen haalarin. Ja syy: vanhat Tinttu-haalarit ovat olleet todella reiluja, uudet vastaavat senttikokojaan. Ei siis kannata verrata vanhoihin kokoihin.Nyt kuitenkin olemme onnellisesti päässeet käyttämään peikkopukua :)!" Koko asiaa täälläkin mietitään..

Tuolla mielihuvituksen sivuilla lukee, että 80cm haalaria voi käyttää vauvalla jo 3kk eteenpäin. Onko tosiaan näin? Tuleeko hiha ja lahjekäännöksistä hirveän paksut, jos niitä vauvalle kääntelee?

Itseäkin kovasti tekisi mieli ostaa pojalle syksyksi tuollainen ihanuus haalari, mutta poika on nyt 6kk ja noin 63-64cm pitkä, eli mahtaakohan iso haalari vaikeuttaa sitten käsien käyttöä, jos hihoja joutuu kovasti kääntelemään?"

Kommentit (6)

mutta ne loppuivat marraskuussa/ uusia ei ehditty tehdä, joten en saanut sitten moneen kuukauteen! Joten kannattaa tilata ajoissa jos haaveilee. Tai en tietysti tiedä mikä tilanne nyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat