Vierailija

Meidän työpaikalla on jämähdetty pikkujouluissa tyyliin "mennään teatteriin ja sen jälkeen kotiin" tai "ollaan työpaikalla ja pidetään nyyttärit"-linjalle.Nyt pitäisi keksiä jotain hauskaa, vähän erilaista tekemistä, jonka jälkeen voitais ehkä syödä ja mennä bilettämään. Hohtokeilaus ja megazone on jo tullut mieleen. Heitelkää kaikenlaisia ideoita, hullujakin.

Kommentit (2)

Vielä on pikkujoulua jäljellä, vaikka kesätunnelmissa juhlitaankin! Lauletaan heinäkasassa, humpataan tanssikengät kuumina, seurustellaan posket punaisina, ryypätään tanssilavan nurkalla, syödään kesänkevyttä possua ja pidetään onnea kädestä kiinni! NEXT Hotel Linnea ylpeänä kutsuu Teidät ja heinäkasapartnerinne viettämään poutapilvistä pikkujoulua kesämenun ja tanssimusiikin tahdeissa. Musiikista vastaa supisuomalainen tanssiorkesteri Epävireiset sydämet solistinaan upea Niina Hartikainen.Harmi että meidän pikkujoulut on jo varattu :(

sama täällä! pitäis keksiä jotain kivempaa, mut mitä? tuli mieleen stand up esitys jos löytyis joku klubi jossa voisi samalla syödä&juoda, tai ainakin juoda.

meiltäpäin ei vaan meinaa löytyä sellasta paikkaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat