Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oletteko eläneet pas-siirron jälkeen täysin normaalia elämää? Oletteko muuttaneet ravintotottumuksianne? Litkineet greippimehua? Oletteko harrastaneet seksiä miehenne kanssa?Kiitos, jos kerrot omista kokemuksistasi.

Kommentit (9)

En oikein osaa sanoa mitään mikä lohduttaisi. Tiedän sen koska ei minuakaan kukaan voinut lohduttaa silloin kun hoitoja tahkottiin ja yhtään plussaa ei ollut vielä tullut. Mutta toivon silti että teillä tärppää, kaikki on vielä mahdollista. Tsemppiä ja onnea seuraavaan yritykseen!3/7

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

elämää vietin. Tietoisesti yritin unohtaa piinapäivien laskemiset ja muut. Jopa yhdet suht railakkaat tuparit mahtui tuohon aikaan ja pikku hiprakka. Liikuin, saunoin, harrastin seksiä jne ihan tavalliseen tapaan. Ei mitään greippimehuja tms, määrätyt lääkkeet (luget) tietty otin. Plussasin. Se siirretty 2-soluinen on nyt 3v pirpana ja aloittaa pian pk:ssa!!

Minä otin varmuuden vuoksi pari päivää lomaa siirron jälkeisiksi päiviksi. Teen fyysisesti raskasta työtä ja halusin samalla vähän hemmotella itseäni ja rentoutua. En juonut greippimehuja yms ja muutenkin elelin ihan normaalisti. Seksiä ei taidettu harrastaa heti siirron jälkeen.

Onnistui, kaksi alkiota siirrettiin ja kaksoset tuli! Minulle iski vielä ihan hirveä flunssa pari päivää siirron jälkeen ja sitäkin vähän murehdin että kuinkahan se vaikuttaa, mutta eipä mitään, hyvin kävi!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat