Vierailija

Kommentit (19)

yksi kävi kaikissa hoidoissakin, ei tulosta- sitten tyytyivät että meille ei lapsia tule --- kas vaan raskaaksi..

Toisella parilla oli naisella ollut just epäsäännölliset kk ja hormonihoitoon tms. mennyt.. paljastui että olikin raskaana..

Kolmas pariskunta jonka tiedän, oli saanut hoidoilla kaksoset ja sitten luomusti yhden lapsen yllärinä.. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Reilut kolme vuotta lapsettomuutta, hoitoja (inseminaatioita & IVF)... stitten tärppäsi luomusti heti tuon IVF:on (epäonnistuneen) jälkeen- todennäköisesti IVF:on hormonit potkaisivat jotakin liikkeelle mun elimistössä. Nyt toivotaan kakkosta- ei ole kuulunut, ei ehkäisyä käytössä.

Meni siis aikoinaan nuorena naimisiin ja ajattelivat että lapsi/lapsia saa tulla vaikka heti, joten minkäänlaista ehkäisyä eivät käyttäneet...no todellakin 16 avioliitto vuoden jälkeen hän tuli luomusti raskaaksi ja sai tytön 38-vuotiaana:) Tytön syntymän jälkeenkään ei mitään ehkäisyä ole käytetty, mutta eipä ole myöskään enempää lapsia tullut...eikä tule, sillä ikää hänellä on jo niin paljon että en ainakaan moiseen usko.Tunnen myöskin ystäväni, joka ensin 6 vuoden yrityksen jälkeen tuli luomusti raskaaksi ja sai pojan...heti perään hän tuli uudelleen raskaaksi ja sai toisen pojan. Pojille tuli ikäeroksi 1v7kk. No tämän toisen pojankaan jälkeen hän ei taas käyttänyt mitään ehkäisyä ja meni 7 vuotta kunnes hän tuli taas uudelleen raskaaksi ja 3. pojan:) Kaikki pojat ovat siis saaneet luomusti alkunsa, vaikkakin 2 heistä monen vuoden yrityksen jälkeen!

ai niin ja tunne myöskin sellaisen perheen, jossa ensin saatiin hoidoilla kaksospojat ja kohta perään hoidoilla kaksostytöt. Lääkärit olivat tälle pariskunnalle sanoneet että luomusti eivät tule onnistumaan, joten mitään ehkäisyä he eivät tietenkään käyttäneet, mutta niin vain vuosi noiden kaksostyttäjen syntymän jälkeen heille syntyi luomusti vielä yksi tyttö:) Niinpäs heillä oli sitten 5 alle 4-vuotiasta!!

Kuukautiskierto oli erittäin epäsäännöllinen ja välillä ne jäivät välillä poiskin. He olivat jo asennoituneet siihen, että heille ei lapsia tule. Erään pidemmän kuukautispaussin jälkeen kaverini meni gynekologille ja luultu hormonihäiriö paljastuikin jo melkoisen pitkällä olevaksi raskaudeksi!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat