Seuraa 

Aina ennen joulua on saanut vaatteita lapsille halvalla vinon pinon Lindexiltä. Tietääkö kukaan, koska alehinnoista lähtee puolet pois?

Kommentit (5)

Pikaisesti kävin kurkkaamassa kun ohi kuljin, enkä ehtinyt katsomaan kuin pari lasten vaaterekkiä ja kuopukselle ostin kaksi samanlaista Bamse pitkähihaista t-paitaa, lähtivät 6,95 eur, eli ei yhtään paha hinta!Mietin myöskin pyjamien ostoa, kun olisi ollut sellaisia tähti yökkäreitä, mutta en sitten viitsinyt, kun ei tarvetta. Sitten katsoin sellaista vähän paksumpaa neulosta olevaa puseroa, jossa isoja tähtiä, mietin ostanko kummallekin pojalle valokuvaukseen, mutta jäin miettimään, että näyttääkö kivalta kun on isoja printtejä.Niin ja näytti olevan iso rekillinen ulkovaatetta -50% ja muutenkin kaikki lasten ulkovaatteet vähintään -30% alessa. Mielestäni tavaraa oli aika kivasti vielä jäljellä. Vauvapuolen tavaroita en katsonut tarkemmin, mutta oli sielläkin pari rekkiä...salminakki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Torstaina oli Isossa Omenassa Espoossa, mutta tosi vähän mitään ja en nähn, että olisi ollut vauvan vaatteita ollenkaan... siis oli puolet alehinnasta. En löytäyt mitään kun aiemmin on tarttunut monia monia vaatekappaleita mukaan. Ehkä tarjonta lisääntyy ensi viikolla?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat