Seuraa 

Eli haluan että isä on synnytyksessä mukana,

ja ei ole oikein sukua tai naapureita jotka voisivat yhtäkkiä ottaa alle 2vuotiaan hoitoon. Kaikki kun ovat töissä päivällä. Esikoinen on ollut kotihoidossa, ja koskaan ei ole palkattu ketään tuntematonta lasta hoitamaan.Tekisi mieli laittaa johonkin aloitelaatikkoon sairaaloille, että perustaisivat lapsille hoitopaikan tällaisia tapauksia varten. Ja jo ihan sitäkin varten, kun jos kotiäiti joutuu käymään sairaalassa tutkimuksissa (vaikkapa ultrassa), niin mihinkä lapset saa siksi aikaa??? Mies on joutunut aina ottamaan vapaata töistä hoitaakseen lapsia että äiti pääsee ultraan tai lääkäriin johon ei voi ottaa lasta mukaan.

Kommentit (3)

Ei ole ketään tarpeeksi tuttua joka ei olisi töissä arkipäivisin. Ainoa vaihtoehto näyttäis nyt olevan että pitää kysyä jos isovanhemmat voisi jäädä pois töistä synnytyspäivänä... Ei vaan ole helppoa heillekään jäädä yhtäkkiä pois töistä tällaisen takia. Olisko mitään muita ehdotuksia?

olisiko ketään tuttua naapuria tms. ystävää (myös kotiäitiä) jolta voisi kysyä mahdollisuutta hoitoon? ketään esim vanhempaa henkilöä joka kotona... jolla voisi käydä jo etukäteen tutustumassa muutaman kerran, jos lapsi on arka jäämään?

koskaanhan ei voi tietää, mutta saattaa olla että isä pääsee nopeastikin hakemaan esikoista pois hoidosta...

meillä toinen synnytys alkoi iltapäivällä 3-4 aikaan (supistukset), miehen sisko kävi esikoisen hoitoon, ja kävi jo samana iltana hakemassa 9-10 aikaan pois kun synnytys oli ohi ja pääsin vauvan kanssa vuodeosastolle.. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat