Vierailija


HÄKÄ" Kun tupakoit, hengität sisääsi häkää. Se on samaa myrkyllistä kaasua, jota tupruaa auton pakoputkesta. Veressä häkä valtaa osan hapelle tarkoitetusta paikasta- siksitupakoijien hengitys on usein kiivasta. SIKIÖN veri sitoo noin 2 kertaa niin paljon häkää, kuin äidin veri. Lisäksi HÄKÄ VAIKUTTAA SIKIÖSSÄ PIDEMPÄÄN, KUIN ÄIDISSÄ. Jos äiti polttaa päivän viimeisen savukkeen klo 23.00 on häkä poistunut klo 6.00 seuraavana aamuna. Lapsen elimistöstä häkä ei poistu yhtä nopeasti- siitä on vielä puolet jäljellä seuraavana aamuna. Jos äiti polttaa useita kertoja päivässä on sikiön veressä koko ajan häkää.NIKOTIINITupakansavun nikotiini saa kehon verisuonet supistumaan. Tämä tapahtuu myös istukassa, koska se on täynnä verisuonia. Kun istukan verisuonet supistuvat, vähenee sikiön veren, hapen ja ravinnon saanti.MITÄ SIKIÖ TEKEE, KUN ÄITI TUPAKOI ?Ultraäänitutkimus näyttää, kuinka sikiö reagoi, kun äiti polttaa savukkeen. Kuvissa näkyy selvästi kuinka lapsi vääntelehtii voimattomana ja epätoivoisena. Lapsen sydän alkaa lyödä nopeammin. Liikkeet vähenevät ja hengitysliikkeet muuttuvat. Se voi vääntelehtiä jonkun aikaa, kunnes pysähtyy kokonaan. Tämä saattaa kestää, jopa puoli tuntia äidin tupakoinnin jälkeen."

Mutta eihän se teitä haittaa, kun ette itse joudu kärsimään, kunhan vaan saatte tupakkanautintonne.

Suurin osa varmasti tietää, mitä haittaa tupakoinnista on sikiölle.. ootte vaan niin ylpeitä ja välinpitämättömiä, ettette välitä muusta, kuin omasta perseestänne, puolustellen omaa tupakointianne. Voiko olla typerämpää ihmistä??Hyvä äiti tekee KAIKKENSA lapsensa hyvinvoinnin eteen, varsinkin, jos on kyse jostain niin terveyttä vahingoittavasta asiasta, kuin tupakoinnista. Jos ette omasta terveydestänne välitä niin välittäkää edes lastenne terveydestä.

Kommentit (9)

moni äiti sitä välittää? ei kukaan,sanoovat vaan että terve lapsi syntyi,vaikka olisivat tenavansa kehityksestä jäljessä, ei ne tajua ,sanoovat idiiotit vaan , ettei muut osaa sitä ja sitä ja eivät tajua ettei oma osaa mitään!! hitto vieköön vaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat