Seuraa 

Laskettuaikani on loka-marraskuun vaihteessa ja nyt jo näin kesähelteessä ajatukset pyörivät syksyn-talven vaatteissa =).Eli etsinnässä on talvihaalari. Esikoinen on syntynyt joulukuun alussa ja hänelle ostin aikanaan lennen luonnonvalkoisen talvihaalarin söpöllä hiippahupulla ja suljettavilla hihoilla ja lahkeilla. Olin pukuun tosi tyytyväinen ja koko 62cm mahtui koko talven. Tosin annoin puvun kiertoon ja nyt tarvitsen kakkoselle uuden.Millä merkeillä ja mistä (pääkaupunkiseutu) löytäisin söpön, ihanan haalarin? Löytyykö esim. Ticketin mallistossa ihan vauvoille haalareita?Kommentit (6)

Missä katselit pippiä? Oliko siellä isompien mallistoa? Kiinnostaisi nähdä Pippin isompien malliston yksivärinen oranssi haalari...jos sitä ylipäätään tulee suomeen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli mahdollisimman pehmeä, ettei paina pikkuista mistään. Noin pienelle itse ostaisin mahdollisimman käytännöllisen puvun. Jos pitäisi valita käytännöllisen ja kauniin mutta vähemmän käytännöllisen puvun väliltä, niin ottaisin sen käytännöllisen. Tosin minusta tuntuu että ihan vauvojen puvuissa panostetaan enemmän siihen ulkonäköön kuin isompien lapsien puvuissa koska vauvat eivät tarvitse mitään vedenpitävyys- ja kovaa kulutusta kestäviä ominaisuuksia...hannahto:

Lainaus:


Noin pikkuiselle ei mielestäni ole tarvetta ostaa mitään " kovaa" haalaria, vaan mahdollisimman pehmeä, missä kiva makoilla.
Meillä oli kesällä ´06 syntyneellä tytöllä ensimmäisenä talvenaan Ticketin Jojo-haalari suklaanruskea-vaaleanpunaisena, ja oli NIII-IN söpö. Noin pikkuiselle ei mielestäni ole tarvetta ostaa mitään " kovaa" haalaria, vaan mahdollisimman pehmeä, missä kiva makoilla. Tuo Jojo-haalari onkin todella pehmeä, kun ei ole vedenkestävä ( mikä ei ollut meillä tarviskaan). Nuo Jojon koot alkoivat muistaakseni koosta 3M. Muista että koot TODELLA reiluja, luulen että meilläkin olisi jopa normaalikokoisella neidillä mennyt tuo 3M koko talven. Meillä oli siis koko 6M, joka vastasi reilua kokoa 74cm.Oli meillä sitten Lennenkin haalari, joka oli kanssa varsin söötti, mutta minun makuuni ehkä liikaa yksityiskohtia. Ainakin tässä meidän haalarimallissa.Kohtahan noita on kaupat pullollaan, sieltä vaan valitsemaan se omasta mielestä ihanin ja toimivin :-).

Minusta Lennellä on yhdet suloisimmista haalareista ihan vauvoille. Käytännöllisiä ja toimivia. Kaupanpäälle vielä kivannäköisiä. Vanhemmalla lapsellani oli vauvana myös aivan eri söpö IKKS talvihaalari army teemalla. Boboon varmaankin tulee taas Lennen haalareita vauvoille.

Näin tänään aivan suloisen Pippi-toppapuvun vauvoille. Sitä löytyi v.punaisena, v.sinisenä ja v.ruskeana. Ajattelinkin hommata jälkimmäisen värinä tammikuussa syntyvälle vauvalleni.

Puvut olivat täysin yksivärisiä ja muistaakseni jotkut pienet logot/kuvat oli edessä. Puvuissa oli irrotettavat huput, kaksi vetoketjua edessä ja painonapeilla suljettavat hihan- ja lahkeensuut. Ihanan pehmoista materiaalia.Ylisöpön näköisiä olivat joka värissä! Myös töppöset ja tumput oli saatavilla samaa sarjaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat