Seuraa 

Osaatko suositella jotain hyvää kohdetta ja hotellia? Lyhyt lento!

Kommentit (6)

Rethymnonissa Kreetalla on Finnmatkojen hotelli Ibiscos Garden. Siellä olimme viime vuonna lasten kanssa. Oli huippu hotelli heille, kun oli useita lastenaltaita ja mahtavia liukumäkiä ym. Lapsille buffetpöytä, jossa heille maistuvaa ruokaa halvalla. Kaupunki myös kiva lomapaikka, vanhakaupunki aivan ihana, samoin ranta hyvä.Rodoksella on myös hyviä hotelleja lapsiperheille. Nyt olemme menossa Tjäreborgin hotelliin Sun Garden. Se on ihan rannassa, hyvä allasalue, lapset syövät ilmaiseksi, kun aikuiset ostavat itselleen ruoan... Oikea lapsiperheiden paikka. Samoin Aurinkomatkoilla on Rodoksella huippuhotelleja: Epsilon ja Esperiden Beach.Lento on vajaa neljä tuntia, jonka lapset ovat hyvin jaksaneet. Ainoastaan paluulento yöllä Kreetalta oli 1,5 vuotiaalle kurja, kun ei saanut unta yliväsyneenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olemme käyneet Kreetalla 4 kertaa lapsen/lasten kanssa. Aikaisin ajankohta oli äitienpäivän tienoilla, myöhäisin oli kesäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa.Päivisin on aina ollut riittämiin lämpöä ja aurinkoa. Toukokuun puolella ja alkukesällä saattavat illat ja yöt vielä olla viileitä, eli lämmintä vaatetusta mukaan. Päviälämpötilat ovat olleet minusta ihanteellisia, siinä 22-24 asteen kieppeillä. En kauhean hyvin jaksa kovia helteitä, siksi kevät/alkukesä on minusta paras aika matkustaa Kreetalle.Lasten suhteen voisi Kreetasta mainita sen että hotellit ja vessat ovat enimmäkseen todella siistejä, vaikka olisi vähän vähemmänkin tähtiä hotellilla. Olemme aina majoittuneet huoneistohotelliin, lasten kanssa on todella kätevää kun voi laittaa ruokaa itsekin.Kreeta on iso saari ja siellä on paljon nähtävää ja koettavaa, myös lapsille.

jos kaipaat rantalomaa, niin keväällä ei ihan lyhyellä lennolla onnistu, edes toukokuussa ei välttämättä ole kovin lämmin välimerelläkään, jonne lennot on nelisen tuntia, kypros varmaan on keväällä välimerellä lämpimin.

ja ajankohta voisi olla jopa kesäkuunkin puolella. Bulgariaa ja Turkkia on mielessä pyöritelty. Millasia kohteita pienten kanssa. Ja onko joku erityisen kiva/hyvä hotelli/huoneisto jota osaisitte suositella.

on ainakin mukava kevätkohde. Siellä on miellyttävä ilmasto, ei vielä liian kuuma ja tuon ikäisille paljon tekemistä. Ja lento kestää sen neljä tuntia. Pari tuntia siihen lisää, niin pääsee takuuvarmaan lämpöön Kanarialle.Myös Madeira on kiva, siellä olimme viime keväänä 1 v 8 kk ikäisen kanssa. Luulin, että rattailla liikkuminen olisi kovinkin haasteellista korkeuserojen vuoksi, mutta yllättävän hyvin siellä kyllä pärjäsi. Pestana Gardens oli hotellimme. Siitä oli n 5 km keskustaan. Huoneistohotellia suosittelen ja kahdella huoneella, saavat lapset nukkua päikkärit rauhassa ja aikuisillakin on tilaa mukavasti. Madeiralla ei kyllä ole hiekkarantoja, että jos sellaista kaipaa, niin sitten Kanarialle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat