Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vai onko liian raskasta... lapsi itse sanoo voivansa hyvin ja haluaa lähteä...

Kommentit (9)

Jos lapsi on sairas, ei Puuhamaa ole hänelle sopiva paikka. Vaikka kuinka aurinko paistaa!Mitä ihmettä kyselet mielipiteitä, jos olet kuitenkin päättänyt sairaan lapsesi sinne viedä?? Hyvässä lykyssä tartuttaa muitakin lapsia - mutta tuskinpa sinä siitä välität.Ja onko se kiva sitten rajoittaa menemisiä... kieltää esim. uimasta tällä helteellä.Lisäksi jonot ovat aivan karmeat, sen voi kuvitella. Kivaahan siellä sitten on kuumeisena seistä jonossa.Sanon nyt suoraan: hullu olet, jos sinne sairaan lapsesi viet!

Miten sitten hoksasit mitata kuumeen? Minkä ikäinen lapsi? Anna nyt kuitenkin lapselle lääkettä ja katso miten tilanne edistyy!Jos on kovin kuumeisen ja kipeän oloinen, niin sitten ei missään nimessä. Mutta, jos on vain vähän lämpöä ja lapsi muuten terve, niin voi johtua vain näistä helteistä tms.Mitä lapsi itsee sanoo, onko voinniltaan hyvä, päästäisitkö häntä normaalisti ulos, jos tilanne olisi tällainen??-sh

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Puuhamaa auki vikaa viikonloppua! Tiedän, että vedessä peuhaaminen ei ole hyväksi, mutta onko siitä kamalasti haittaakaan, jos lapsi muuten hyvävointinen ja pirteä.
ei mitään riehuntaa ruuhkaisessa paikassa.Tottakai lapsen mielestä voisi mennä mutta lapsi ei kykyene ajattelemaan kokonaisuutta. Väsymys, kuumuus, kuume, jonotus, ei ole hyvä yhdistelmä.Lapsi ajattelee vain sitä miten hauskaa siellä olisi jos on ennenkin vieraillut jossain lapsille tarkoitetussa hauskassa paikassa - terveenä.Mieti sitä että voi sairastua pahemmin esim. joku jälkitauti.

Lisäksi pitää ajatella muitakin - älä mene tartuttamaan muita.Keksikää jotain rauhallista hauskaa kotona.Vaikka lämpöä ei ole kauheasti, ei hellepäivä Puuhamaassa todellakaan tee hyvää! Jokainen järkevä AIKUINEN tajuaa sen.Lapsiko sen asian päättää? Eikö vanhemman tule toimia lapsen parhaaksi, vaikka se joskus lapsesta tuntuisikin tylsältä...

Puuhamaa auki vikaa viikonloppua! Tiedän, että vedessä peuhaaminen ei ole hyväksi, mutta onko siitä kamalasti haittaakaan, jos lapsi muuten hyvävointinen ja pirteä.

Mitä siitä, jos Mirjami oksensi koko yön, mutta aamulla LAPSI HALUSI lähteä puuhamaahan - pitäähän sen päästä!Kalervolla kuumetta, mutta kun se HALUAA lähteä puuhamaahan, niin onhan se vietävä!Kuka nyt sairaan lapsen kanssa kotona haluaisi olla näin kauniina päivänä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat