Vierailija

Isoveli on Rene Juhana.Kohta sitten paljastuu pikkusiskonkin nimi suvulle :)(sukunimi todellakin kaukana perinteisestä suomalaisesta, lasten isä on isänsä puolelta ulkomaalainen!)

Kommentit (24)

EI Neve Liisa, AIVAN KAUHEAN KUULOINEN YHDISTELMÄ!! Aliisa sopii todella hyvin tuon Neve-nimen kanssa:) Jos siinä kerta pitää olla se " Liisa" . Ja KOSKA nuo etunimet ovat aika harvinaisia, niin toiset nimet eivät saa olla Kalle, Maija tms. yökötyksiä!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ap saa laittaa lapselleen nimekseen, minkä itse haluaa:) Ja varsinkin kun on kyse noin kauniista nimestä, niin mitä te KATKERAT ÄMMÄT VALITATTE!!!!!!

mielestäni ihmisen leimaaminen juntiksi sen perusteella että antaa tytölleen nimen Aliisa, on melko junttia ja sivistymätöntä sekä erittäin suppeakatseista.ap

Aliisa 6804 naista, Alisa 4891.Muistanko väärin, vai eikö Alisa yhdellä i:llä vasta tullut (takaisin?) nimipäiväkalenteriin? Aliisa siellä oli ennestään.

Vierailija:

Lainaus:


Muistanko väärin, vai eikö Alisa yhdellä i:llä vasta tullut (takaisin?) nimipäiväkalenteriin? Aliisa siellä oli ennestään.
Aliisalla on ollut nimipäivä 14.7. vuodesta 1950, Alisalla samana päivänä vuodesta 2005.

Toisen nimen on oltava juuri aLIISA ei alisa. Tämä koska toiset nimet juontavat juurensa suvun nimistä " Liisa" ja " Juha" ja halutaan noiden nimien olevan toisissa nimissä sellaisinaan.ap

Suomessa lausutaan kuten kirjoitetaan joten Aada on parempi kuin Ada jos lausutaan kuitenkin Aada. Minusta nuo mukahienot mukaulkomaalaiset nimet suomalaisilla lapsilla on juntteja. Esim just Rene ja Neve voisi olla juntit jos ei olisi ulkomaalaisia juuria. Samoin Ada ja Ida on juntteja typeriä nimiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat