Vierailija

Kommentit (3)

Kävin ravintolassa ennen lasten saantia, mutta lapset saatuani havahduin, että heillä on rumat muovipöydät rumilla valkoisilla muoviliinoilla peitettynä varattuna lapsiperheille. Lapsien kanssa ei pääse istumaan kauniiseen koristeelliseen pöytään, jossa on kangasliinat! Kysyin, mutta ei sopinut, joten boikotoin tätä ravintolaa ikuisesti! Mielestäni todella huonoa ja eriarvoistavaa " palvelua" .

Ainahan noita ihastellaan ja siinä sivussa saa sitten parempaa palvelua, esim. ruokakaupassa usein vinkkejä miten ruuan saa nopeasti ja helposti tehtyä.. En ohjeita saanut ennen lapsia.. Joskus lapsia katsotaan kieroonkin, lähinnä " paremmissa" kaupoissa, melko harvoin kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sama juttu tuli itselleni mieleen, yhdenkerran kaynyt lasten kanssa siela ja toistekin yritettiin mutta ei mukamas ollut paikkoja vaikka oli 3 tyhjaa pöytaa, emme sii kelvanneet asikkaiksi...Syömme ja juomme hyvin siis jossain muualla ja hyva etta kavi niin, siirryttiin hansasillan kiinalaiseen jossa paremmat ruuat ja halvemmat hinnat mutta vahemman paikkoja

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat