Vierailija

Ekaluokkalainen aloittaa koulun ensi viikolla ja nyt hokasin koulun papereissa maininnan, että oma ruokailualusta pitäisi olla(syövät vissiin omassa luokassa...?)

siis pitäiskö se olla sellainen muovinen tabletti vai kankainen vai mitä ne käyttää?

muut tarvikkeet olemme hankkineet....paitsi sisätossut/kengät, millaisia ekaluokkalaiset pitävät? Eskarissa oli ne tossut, mutta eipä ne tainneet kovin jokapäiväisessä käytössä olla...

Mitä kaikkea koulun aloituksessa tulisi ottaa huomioon?

tyttö pelkää kovasti kouluun menoa, yöunet ovat kuukauden olleet ihan hukassa ja vessassa pitää käydä vähän väliä. Normaalia kuulemani mukaan tuon ikäisillä,mutta kuinka voisin häntä rohkaista?? Juteltu on asiasta, mutta tilannetta hankaloittaa vielä se, ettei hän tunne koulustaan ketään, koska muutimme vasta tälle koulualueelle. Muuten on kyllä kovin sosiaalinen ja helposti kavereita saava suosittu tyttö,joten jatkossa asia varmaan korjaantuu.

Kommentit (2)

Täällä oli koulun alku niin kivasti pohjustettu kevään tutustumisilla, että oma lapsi pääsi aika vähällä. Toki jännitti, mutta asia ei ollut mielessä kuin edellisen viikon.Kuullostaa kummalta tuo oma ruoka-alusta, ilmeisesti se tuodaan päivittäin kotiin? Vai jääkö kouluun?Oletteko käyneet yhdessä koulun pihalla? Pohtineet päivän kulkua?

Ostaneet kivan repun ja ehkä penaalin?

Meillä ainakin reppu oli aika tärkeä.Tossut on varmaan makuasia, omalla lapsella sisäkäyttöön ostetut sandaalit.

Ensimmäisenä päivänähän voi olla joku vara-alusta, jos ei ole varma millainen sen pitää olla. Jos on kankainen, niin pitää varmaan pitää huoli, että lapsi tuo sen välillä pestäväksi.Koulujännitystä voisi ehkä vähän lievittää kirja: Mikko Mallikas menee kouluun

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat