Vierailija

.

Sivut

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ollaan pitkiä molemmat ja mulla ongelmia selän kanssa, joten hoitopöytä oli ihan must, etsittiin vielä sellainen korkein mahdollinen malli joka siis seisoo omilla jaloilla. On muuten toiminnassa vieläkin, lapset 3 ja 5 v istuvat siinä kun hampaita pestään!

Me saatiin kavereilta ja oli käytössä ehkä ekat 10-12 viikkoa. Sen jälkeen aloin jo pelkäämään, että lapsi tippuu siitä, kun alkoi jo hakea kyljelle kääntymistä.Mulla on muovifroteen pala lattialla ja vaihdan siinä. Samalla vauva saa ilmakylpyäkin kun voi jättää siihen. Nyt lapsi jo 10 kk, joten ei se tietty pysy siinä froteen päällä kovin kauaa.

Kyllä vauvan sen pari kuukautta hoitaa hyvin lattialla tai sängyn päällä, ja sitten, kun vauva ei ole enää ihan pieni ja lötkö, niin vaipan vaihto ja pukeminen käy parhaiten sylissä. Luulin, ettei kukaan enää yli puolivuotiaita hoitopöydällä hoida.

oli helppo kun kaikki tavarat (vaipat, puhdistuspyyhkeet, puhtaat vaatteet) oli käden ulottuvilla ja selkäkään ei kärsinyt. Lisäksi kun meidän vauva ei ollut mitää kierijä-tyyppiä niin hoitopöytää oli siinäkin mielessä helppo käyttää, lattialla kyllä meni sitten kun konttaamaan oppi mutta hoitopöydällä ei pahemmin edes yrittänyt pyörähtääkään. Silti saatoin välillä kyllä vaihtaa vaipan just sylissä, lattialla tai sängyllä mutta pääasiassa hoitopöydällä kuitenkin. Käyttö loppui oikeastaan joskus 9-10kk iässä kun siirryttiin käyttämään housuvaippoja. Jonkun vilkkaamman vauvan kanssa ehkä olis saattanut käyttö jäädä lyhytaikaisemmaksi.Meille ostettiin Ikeasta hoitopöytä/lipasto josta sen hoitotason saa käännettyä hyllyksi. Lipasto on edelleen käytössä vaikka hoitotasoa siitä käytettiin viimeksi ehkä 3,5 vuotta sitten, lipasto on nyt meillä vanhempien huoneessa. Siinä mielessä siis ei mikään lyhytaikainen kapistus tuo meidän hoitopöytä.

meillä ollut sellainen hoitotaso jonka voi laittaa esim. sängyn, pöydän tai lipaston päälle. Siinä on sellainen kovitettu pohja ja turvastopparit, hankala selittää mutta löytyy varmaan useimmasta lastentarvikeliikkeestä

Me ostettiin hieno ja kallis hoitopöytä esikoiselle ja se oli käytössä about 2 kuukautta. Sen jälkeen hoidettiin hommat sängyllä.

Toisen lapsen kanssa emme edes koonneet hoitopöytää, vaan alusta saakka hoidettiin vauvaa sängyllä, sohvalla tai muulla pehmeällä alustalla.Me emme siis tarvinneet!

Kuulostaa todella oudolta, että melkein 3 v:n vaatteet vaihdetaan hoitopöydällä. Eikö lapsen olisi jo ihan hyvä opetella vähän itsekin pukemaan, esim sukkaa tms.?Meidän 3 vee ei ikinä suostuisi makaamaan missään hoitoalustalla.

Sängyn päällä vaipanvaihto ja hoitotoimenpiteet eivät onnistuneet selän takia. ensimmäisellä lapsella ei ollut, mutta kaikille muille hankittiin, oli sen verran kätevä ja hyvä hankinta ettei yhtään kaaduta.

Lainaus:

vaan hoitoalusta kodinhoitohuoneen pöydällä. Meillä se on ollut kovassa käytössä, edelleen 2½-vuotiaan vaatteet vaihdetaan siinä ;)

Mutta kyllä se selkää säästää. Siis se, että pystyy vaihtamaan vaipan kumartumatta sängyn ylle tms. Esim. hoitoalusta pesukoneen päällä ajaa ihan saman asian.Meillä on kyllä kaikilla kolmella ollut hoitopöytä, kolmannella Ikean halvin mahdollinen malli. Helpotti kun sai vaipat ja muut systeemit siihen käden ulottuville. mutta jos tämä on järjestettävissä muuten, ei hoitopöytä ole millään tavalla välttämätön.

Säästää ensimmäisinä kuukausina selkää, mutta ilmankin pärjää. Lisäksi matalareunainen hoitopöytä on käyttöiälään hyvin lyhytikäinen.... kun lapsi oppii kierimään, ei enää pysy pöydällä.

todella hyödyllinen molempien lasten kohdalla. Mutta on siis ollut sellainen, joka on kylppärissä ja vesipiste siis vieressä, käytettybä maksoi 20e ja ollut koko rahan arvoinen. Mutta sellaista kallista monen sadan lipastohässäkkää, toiselle puolelle taloa vesipisteestä, en huolisi. Kiva juoksennella ympäri taloa vauva kainalossa jne.

Täällä olisi yksi täysin käyttämätön. En ole käyttänyt kertaakaan.Käytännön syistä olen vaihtanut vaipat aina alustan+harson päällä lattialla. Ehkäpä olen pelännyt vauvan putoamista. Jotenkin ihan luonnottomalta tuntunut koko hoitopöytä.

todella tarpeellinen silloisessa asunnossa. Vessan lähettyvillä ei ollut mitään tasoa missä vaippaa olisi voinut vaihtaa. Ja en todellakaan olisi halunnut jossain sängyn päällä alkaa vaihteleen ja juokseen toiselle puolelle asuntoa peppua peseen jne.

mies käyttää edelleen 2 v 2 kk lapsella pukemisen ja ihan vaipanvaihdonkin yhteydessä. En tajua, mutta tehköön niinkuin tykkää. Itse puen ja vaihdan vaipan lapselle niin, että hän seisoo. Varmaan tuo kohta jää pois kun lapsi voi kohta luopua vaipoista kokonaan ja pukeekin itse jos hieman auttaa.

on käytetty esikoisella ensimmäisten viikkojen aikana, sen jälkeen vaipat on vaihdettu vaihtelevasti sylissä, sängyllä, lattialla... eli ei ainakaan välttämätön.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat