Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Muutimme maan tasalle ja ostoslistalle kirjattiin itkuhälytin.Onko hyviä/huonoja kokemuksia hälyttimistä esim. pakkasen kestävyys yms...Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan :)Kiitti!

Kommentit (5)

tosin meidän sällit sen verran kovaäänisiä, että kuulin huudot ilman hälytintäkin ;)

(nyt 5 v ja 3,5 v, hälytin yhä tallella, mahdollista perheenlisäystä varten ;) )

PIPSA1:

Lainaus:
Esim. Philipsillä taitaa muutamaa eri mallia olla markkinoilla ja hintaeroakin on...Terkuin Pipsa :)


en muista mallinumeroa, ja aparaatti on laatikossaan komeron uumenissa jossakin, enkä viitsi sitä alkaa nyt kaivelemaan.

On semmoinen " perusmalli" , pyöreän muotoinen päältään, ja luonnonvalkoinen, jossa auringon keltaista myös.Molemmat osiot (vauvan sekä vanhemman kappale siis) toimivat niin verkkovirralla kuin pattereillakin.

Kuuluvuus toimii niin päin, että vanhempi kuulee vauvan itkun/äänet, mutta vauva ei kuule esim. vanhemman hyssyttelyä/puhetta tms.

Ja vauvan alkaessa ääntelemään alkaa valot vilkkumaan vanhemman osiossa, joten jos esim. imuroi tai muuta kovaäänistä puuhaa tekee, riittää kun katsoo välillä aparaattia, vilkkuuko valo, ellei sitten kuule ihan ääntä, aparaatista tai vaunuista ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On hyvä, kuuluvuusalue = kantama hyvä ja kanavia riittävästi ettei tarvi naapurien riitoja kuunnella.. ;-)). Heikoin kohta on antenni, se on sellainen kasaan menevä radioantennin näköinen. Eli joutuu vähän varomaan ettei se mene käytössä poikki esim. nostotilanteissa, mutta kuuluu kyllä aika hyvin pienellä etäisyydellä ilman että sitä antennia vetää erikseen pidemmäksi esiin. Vehje on meillä ollut nyt käytössä kohta 6v. ja hyvin pelittää toisellakin. Siinä on ladattavat akut, saa myös autolaturipiuhaan kiinni eli pelittää lataus mökilläkin ilman sähköä..

Siis ihan " oikeat" radiopuhelimet itkuhälytin toiminnolla on meillä, kantavuus 5 km ja pakkasenkestävyys tosi hyvä! Ja jatkokäyttöä esim mökillä ym, sitten kun ei enää tarvii itkuhälyttimenä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat