Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Amarillo -tyyppisissä ketjuravintoloissa silloin tällöin, mutta hirveästi en niistä välitä. Mieluummin lisää siihen hintaan hiukan ja nauttii oikeasta ravintola-atmosfääristä. Ravintolassa käynti vaihtelee kuitenkin paljonkin - joskus tulee käytyä tosi usein miehen kanssa hyvässä paikassa, sitten taas välillä on pidempiä taukoja.Kiinalaista tai intialaista syön vähintään joitain kertoja kuukaudessa, mutta pizza-, kebab- tai hampurilaispaikoissa en käy juuri koskaan. Johtuu kuitenkin elämäntapamuutoksesta - aiemmin (ja 35 kg lihavampana) söin pikaruokaa monta kertaa viikossa.

" Kunnon ravintolassa" (siis ei mikään Rosso) syödään ehkä 2xkuussa. Sitten tollaisessa Amarillo/Memphis-tyyppisessä ehkä kerran viikossa. Lisäksi tietty burgerit ja salaattipaikat, kahvilat ja muut vastaavat. Ehkä vois sanoa, että aterioita, joita ei syödä kotona pöydän vieressä kertyy ehkä noin 5 viikossa. Oon edelleen lapsen kanssa hoitovapaalla ja joka päivä ollaan jossain menossa niin harvemmin sitten kotona syödään sitä toista ruokaa. Ja viikonloppuisin ei juuri koskaan. Lounaan lapsi kyllä syö lähestulkoon aina kotona.

eihän se kolmonen nyt aina käy siinä kaverin ravintolassa syömässä - siis useimmiten muualla. Ja kannattavalta tuo ravintola vaikuttaa. Eikä mitenkään kehtaamista ole, kun varta vasten pyydetään tulemaan, läheskään aina ei kyllä mennä kun pyydetään. Ja saman ihmisen kotonakin iletään käydä syömässä, samaa ruokaa sielläkin ja samasta pussista. Ollaan ihan kauheita.Miehellä ei ole Suomessa muita sukulaisia, vähän niinkuin sukulaisen virassa tämä ravintolan omistaja.

Siis käydä miehen kaverin ravintolassa syömässä ilmaiseksi useita kertoja kuukaudessa! Mitä jos ei oikeesti vain kehtaa pyytää maksua ja aina kiroaa, että taas toi tulee syömään pummilla?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat