Vierailija

Poika meni pk:iin kun oli kaksi vuotta vanha, pian pk:sta ehdotettiin puheterapiaa, sillä poikani kärsi puheen ymmärryksen viivästymisestä, epäiltiin jopa dysfasiaa. Aikaisin aloitettuna terapia on " parantanut " poikani " ongelman" melkein kokonaan. ilman pk:ta olisin tuskin huomannut, saati osannut hakeutua oikeiden ihmisten luokse. olen niin kiitollinen että saimme pk:sta neuvoja, opastusta.. jne.Tämän halusin kertoa siksi että pk:sta VOI OLLA HYÖTYÄKIN ! :)

Kommentit (4)

Oli noin 6kk hoidossa ennen kuin jäin uudestaan äitiyslomalle, oppi todella paljon (käymään potalla, keräämään lelut, pukemaan päälle, syömään siististi yms.) Noita kaikkia oli kotonakin yritetty, mutta toisten lasten malli auttoi paljon. Lisäksi arka lapseni sai paljon rohkeutta, ei enää arastele samalla tavalla. Olin erittäin iloinen saadessani jäädä uudestaan kotiin, mutta oli siitä paljon hyötyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä puheongelma huomattiin kotonahoidetulta pojaltani 2-vuotiaana NEUVOLASSA... Sai puheterapiaa jonkun vuoden (dysfasia) ja on tänä päivänä reipas, tuleva ekaluokkalainen. Ei siihen siis päiväkotia tarvittu. Poika on kotonahoidettu, koska sai myös sisaruksia :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat