Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Täytyykö ne pakata erikseen esim. johonkin laatikkoon?

Vai riittääkö että on sadesuoja päällä ja kasattu (lukittava kasaus)?

Kommentit (8)

Huvä juttu jos on vielä ilmainen tuo käärimispalvelu =)

haluan vaan että rattaat menisivät hyväkuntoisina ja tahrattomina uudelle omistajalle saakka!ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laitoin rungon kasaan ja sain sen mahtumaan säkkiin (tosin ne " tikut" pistivät sieltä ulos, mutta ei haitannut..). Sitten laitoin toiseen säkkiin kopan ja kolmanteen istuinosan. Kuomunkin taisin ottaa irti. Kaikki mahtuivat noihin kolmeen säkkiin - myös sade- ja hyttyssuojat. En siis repinyt säkkejä. Säkin suun teippasin leveällä teipillä kiinni. Helppoa, halpaa ja nopeaa!

Onko matkahuolto toimittanut rattaat/vaunut aina ehjinä perille?

Täytyykö ne vakuuttaa jotenkin vai korvaavatko muuten jos jotain käsittelyssä sattuu?

Eli joudun itse leikkaamaan säkit auki (niin isoa säkkiä ei olekaan, että nuo mahtuisi) ja kiertämään ne pakkausteipillä rattaiden ympäri suojaksi.ap, jolla tänään rattaiden lähetyspäivä..

Siis matkahuoltoon rattaat oli viety " kokonaisina" ja matkahuollossa oli ehdotettu tuota muoviin käärimistä ja olivat sen sitten tehneetkin. Eli itse ei tarvitse mihinkään muoviin alkaa rattaita pyörittelemään... ;)

ja soitin matkahuoltoon pakkausohjeita. Neuvoivat laittamaan jätesäkkiin, näin on kuulemma paras. Kolmeen säkkiin sitten laitoin. Helppoa oli, kun luulin ensin, että ne pitäisi johonkin pahvilaatikoihin saada mahtumaan..Meidän matkahuollossa ei todellakaan ole mitään paketointipalvelua! Ehkä isoissa kaupungeissa on eri juttu.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat