Vierailija

Vai nopeuttaako vain siten,että voi paistaa useamman pellillisen kerrallaan?

Kommentit (4)

Voi paistaa useamman pellin kerrallaan. Paistotulos ei välttämättä ole ihan tasainen.



Kiertoilma on hyvä yleensä silloin kun paistoaika on lyhyt. pizzat, pullat, ranskalaiset jne

Pataruokia yms haudutettavia ei kannata kiertoilmalla puhaltaa. Kiertoilma kuivattaa jonkun verran ja sillä myös polttaa eväänsä helpommin.

kannattaako kiertoilmatoimintoa aina käyttää? Pulliini paistuu aina tumma pohja ja menevät herkästi tummiksi päältäkin tasalämpöä käyttäessä (pikkupullat 225). Olisiko parempi kiertoilmauunilla sitä toimintoa todellakin käyttää ja alentaa hieman lämpöä?



terv. ei ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat