Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Neuvonta on edennyt kotikäyntiin, joka on syyskuussa. Nyt olen alkanut miettimään, että onko yksinhakijalla mahdollisuus hakea sisarusadoptiota?

Onko yhtään tietoa, kauanko helsingin sos kautta Etelä-Afrikasta on jonotusaika yksinhakijoille? Tuleeko useammin tyttö vai poika?

Erityistarpeista (kuuro, kuulovamma, näkövamma, lievä sydänvika, huulihalkio ym.) olen ajatellut ja ikää 0-4vuotta.

kiitokset etukäteen, jos joku osaa vastailla!

Kommentit (1)

Hei!Käsittääkseni Helsingin kaupunki ei ota uusia yksinhakijoita Etelä-Afrikka jonoon tällä hetkellä. Ilmeisesti heillä on sisällä usean yksinhakijan kotiselvitykset adoptiolupineen ja tilanne on yksinhakjijoiden osalta ruuhkautunut juuri Etelä-Afrikan osalta. Ainakaan toistaiseksi he eivät ole ilmeisesti ottaneet jonon hännille uusia yksinhakijoita, sillä heidän odotusajastaan jo ennen papereiden lähtemistä kontaktille tulisi pitkä.Harmillista. Toivottavasti tilanne muuttuu.Mutta Etelä-Afrikasta Hesan kautta adoptoineet yksinhakijat ovat saaneet pieniä lapsia, 0-2 vuotiaita ja jotkut ovat saaneet vähän vajaan vuoden ikäisenkin. Ja Hesan kautta adoptoidessa lapset ovat pääsääntöisesti poikia.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat