Seuraa 

eli keksiikö kukaan edullista ideaa?

Ollaan menossa häihin ja annetaan häälahjaksi työ, eli tehdään miehen kanssa töitä häissä ja sovittiin hääparin kanssa et se on meidän lahja heille.Mutta... haluaisin kuitenkin jokin pienen paketin lahjapöytään viedä, eli tuleeko mieleen ideoita mitä pakettiin laittaisin?Keksiikö kukaan lisäksi runoa, jonka vois laittaa korttiin, josta muillekin vieraille kävis ilmi että meidän perheen lahja on se työpanos..Kiitollisena vastauksista tai linkkivinkeistä sekä vanhoista ketjuista...Jade

Kommentit (4)

kirkossa kuvataan videolle koko homma ja itse juhlassa sitten vastataan vieraiden viihdyttämisestä lähinnä musiikillisesti.

Kuvaus ois hoidettu ilman että sen tarvii lahja olla, mutta tuo musiikkipuoli tulee olemaan niin suuritöinen, laitteiston kuljetus, pystytys ja niistä vastaaminen koko illan ajan, että menee ihan työstä.Lähinnä mietin jotain pientä hääteemaan sopivaa pakettia joka ei maksais paljon vaan ois lähinnä hyvä idea.Jos vaikka joku ois saanut lahjan joka jäi loistavalta idealtaan mieleen tai on itse keksinyt viedä jotain kekseliästä...

Ei sun tosiaan tarvi enää miettiä lahjoja! tossa on enempi kuin tarpeeksi. Nimimerkki omasta musiikki viihdytyksestä maksanut!!!!!! Kaverisi säästää teidän musisoidessa pitkän pennin ja toivottavasti osaa sitä arvostaakin! Ja videon kuvaaminen on myöskin ikimuistoinen lahja! Kiva, että haluat vielä jotain antaa, mutta ei tosiaan tarvitse!!!!!!!!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan mielenkiinnosta, että mitä työtä olette ajatelleet miehenne kanssa häissä tehdä??...siitä paljolti riippuu mitä mahdolliseksi lahjaksi annatte..

Ja kyllähän kaikki vieraat todennäköisesti näkevät että töitä teette...eikä sitä kait tarvinne enää " mainostaa" muuten?Häälahjoja yleeensä niin paljon, ettei vieraat niitä katsellessaan edes mieti että mitä keltäkin on tullut.

Meidän häissämme oli yksi sukulainen kameran kanssa (filmiaikaan siis) ja saatiin huippuhienoja kuvia lahjaksi! Siitä jäi kiva muisto häiden jälkeenkin! Polttakaa kuvat vielä cd:llekin niin saavat muutkin sukulaiset halutessaan teettää kuvia.Sopikaa etukäteen, että kuvaatte myös alttari alueella, että saa siitäkin perspektiivistä kuvia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat