Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

dexter on sarjamurhaaja. okei, mutta kenet hän murhaa ja miksi? onko hän ollut jo kauan murhaaja? en oikein osaa katsoa koko sarjaa kun en tajua.

Kommentit (11)

Dexterin kasvatti-isä Harry ei tehnyt hänestä murhaajaa, vaan Harry opetti Dexteriä kanavoimaan murhaviettinsä oikeaan suuntaan. Dexter siis sarjamurhaa vain pahoja rikollisia. Dexterin murhaamat ihmiset ovat kaikki tappaneet/tapattaneet monia viattomia, kuten lapsia, nuoria, naisia... Tavallaan Dexter on ottanut oikeuden omiin käsiinsä, kun oikeuslaitos ei toimi. (Klisee...)



Dexterin äidin silpoi moottorisahalla kolme rikollista Dexterin ja hänen veljensä silmien edessä, ja Dexter ja hänen veljensä joutuivat olemaan silvotun äitinsä veren keskellä kontissa päiväkausia ennen kuin heidät pelastettiin. Tämä kokemus muokkasi Dexteristä ja myös hänen veljestään sarjamurhaajat.



Veli ei kuitenkaan saanut Harryn opetusta, joten hän murhasi myös ns. viattomia ihmisiä (prostituotuja/naisia). Veli aikoi murhata Dexterin kasvattisisaren Debran, mutta Dexter sai hänet viime hetkellä kiinni ja tappoi.



Dexter on minusta tosi hyvä sarja, mutta ei siitä kaikki tietenkään tykkää, kun se on aika raaka ja moraalisestikin arveluttava. Dexterin näyttelijä tekee minusta joka tapauksessa yllättävän monisyisen ja uskottavan roolisuorituksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

näki lapsena kuinka hänen äitinsä murhattiin ja siitä kai jäi trauma..

Ja kasvatti isä opetti Dexterin tappamaan vain pahoja ihmisiä.



Näinköhän kohta loppuu koko sarja?

mä tulkitsin että kasvatti-isä "näki" dexterin syvimmän ominaisuuden, eli murhanhimoisuuden, ja hienovaraisesti ohjasi dexterin sitten tällle raiteelle että valitsee uhreikseen pahja ihmisiä. dexterin ensimmäinen uhri oli kuolemanenkeli-tyyppinen sairaanhoitaja, joka myrkytteli kasvatti-isää jollain lääkkeillä.

10 ei ilmeisesti ole seurannut sarjaa alusta saakka. Minä seurasin sarjaa siihen saakka, kun Dexter sai kiinni Debran murhaa yrittäneen biologisen veljensä. Sittemmin minulla ei ole ollut tv:n säännölliseen katseluun mahdollisuuksia ja nauhoitan (lue ehdin nauhalta vapaa-aikanani seurata viikoittain n. yhden tunnin tv:tä) mieluummin Housen. Turha nauhoittaa jotain, jota ei kuitenkaan ehdi katselemaan...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat