Nainen: Häiritseekö miehen rupsahtanut olemus, kaljamaha, orastava kalju, alle 175cm kropan pituus, pieni penis?

Vierailija

Mua häiritsee lähinnä se pieni kalu. Ja kyllä se kaljamahakin on aika ällö. Niin ja kaljukin. Ja kyllä miehen pitää olla vähintään 180 cm pitkä.Semmonen timmi sporttinen, pitkä, komee, isokalunen parikykymppinen kundi on aivan jumalainen petikaveri. Ja sellanen mulla onneksi on." rupsahtanut nainen 36v" :)

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

vatsaa saa olla, ajeltu pää on sexy, iän tuomat viirut saa näkyä tottakai eikä sen kalun tartte olla kuin sopiva.itseensä tyytyväinen nainen 30+

Vierailija

yhtään rupsahtanut! Ollaan molemmat hoikkia, hyvännäköisiä ja ne meidän " vehkeetkin" sopii hyvin yhteen. Ei valittamista!;-)N30p.s. Tuosta kaljuuntumisesta sen verran on pakko vinkata miehille, että jos alkaa kaljuuntua, niin ajakaa ihmeessä pää kokonaan klaniksi ja kasvattakaa " harrikkaparta" , on aikas seksy yhdistelmä! SILLOIN ei haittaa kaljuuntuminen tai kaljamahakaan, sekin kun hyvin sopii " harrikkamies" luukkiin. Tietty vaatetuksessakin sitten kannattaa pitäytyä tyylissä, esim. musta nahkaliivi, bootsit, tiukat farkut.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

oikeastaan ainoa kriteeri on pituus yli 170cm

vatsaa saa olla, ajeltu pää on sexy, iän tuomat viirut saa näkyä tottakai eikä sen kalun tartte olla kuin sopiva.itseensä tyytyväinen nainen 30+
Ja tässä se onkin taas tämä " kaikkien määritelmien Äiti" : " eikä sen kalun tartte olla kuin sopiva."Hmmm..no eipä kait sen naisenkaan tarvitse olla muuta kuin " sopiva" :

- Sopiva perse

- Sopivat tissit

- Sopiva luonne

- Sopivan tiukka värkki

- Sopiva ulkomäkö

- Sopivasti älliä

- Sopivasti lihavajne jne....ja sitten vaan sopivat esiin?

Vierailija

..että joku purkaa katkeruuttaan aloittamalla sarkastisen vastineketjun :)Onko miehesi muuten kutistunut paljonkin? Onko munakin pienentynyt siitä kun tapasitte?Koitahan kasvaa aikuiseksi ja ottaa asiat asioina.

Vierailija

tärkeintä on tunne, en ajattele miestä minään esineenä vaan kokonaisuutena. Se miltä mies TUNTUU on tärkeintä, ei se miltä näyttää. Kunhan on syli johon painautua.-se herkkis-

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jos on kaljamaha, voi voi, ei ole mun mies. Koska en voi sietää kaljankittaamista sillä varjolla ettei jaksa ikinä urheilla.
Mistä tiedät onko iso maha kaljamaha?Onko muita vaihtoehtoja mahan isouteen kuin kalja?Vierailija

kalju mies. Ei siis mitään tsaansseja markkinoilla vaikka tosin äskettäin yks tosin pornon oloinen naikkonen totesi baarissa että antaisi jos houkuttelisin vaan kun tuo oma rouva on kotona niin mitäpä tuota vieraissa käymään.Samaten kun meidän avuilla olevat ukot olemme out, niin samoin myös plösöt (selvästi ihannepainon päällä) puoli persettä näkyy roikkuvien farkkujen takaa akat ovat aivan hirveitä ilmestyksiä. Kuten myös epäsiistit ja paljon lävistyksiä omaavat.

Vierailija

Siksi että en voi sietää laiskoja ihmisiä enkä sellaisia jotka eivät pidä itsestään huolta. Jos on kalju, se on ok, silloin voi olla kiinteä kroppa, hyvinvoivan näköinen, kivat kuteet jne. Jos on kaljamaha, voi voi, ei ole mun mies. Koska en voi sietää kaljankittaamista sillä varjolla ettei jaksa ikinä urheilla. Pidän urheilullisista ihmisistä. Pituus ei tee miestä, vaan yleinen olemus. Kalun koko on melko toissijainen asia jos on muuten hyvä rakastaja. Mulla ei ole omaa miestä tällä hetkellä mutta ex oli tosi hoikka ja komee ja isomunainenkin mutta hänen aivonsa eivät sopineet mun aivoihin joten rakkaus loppui eikä hän kiihota mua enää pätkääkään.

Vierailija

Jostain syystä mua ei haittaa " ollenkaan" miehen rupsahtanut olemus. Riippuu tietysti tyypistä, mutta noin lähtökohtaisesti. Enhän itsekään ole enää mikään missi. Ikää lähempänä 40v., ja vaikka lapseton, niin kyllähän se elämä kropassa näkyy.Koko kaljusta pidän tosi paljon! Samoin ihan lyhyestä tukasta. Ja taas jos on sellanen Hannu-Pekka Björkman hairstyle (paksusti tukkaa sivuilla, keskellä ei mitään) ehkä hienovaraisesti ehdottaisin, että leikkauttas kaikki lyhyeksi vaan. Harrikka-partaa en huolisi kyllä miehelleni! Enkä sitä Harrikkaakaan ;-)Kaljamahakaan ei haittaa, kunhan ei ole sellainen valtava iso ja kova vatsa, kuin raskaanaoleva nainen viimeisillään. Maha on itse asiassa ihan suotava juttu miehessä, paljon pahempi turn off on laiheliini ruipelo mies.Ennen (nuorempana, kauan aikaa sitten) ajattelin että miehen pitää olla pitkä. Siis vähintään 185cm. Kunnes tapasin elämäni miehen, joka oli mua 8 cm lyhyempi... :-) Vaakatangossa ei pituuseroa huomaa ja lyhyenkin miehen kainalossa voi nukkua.Ja vielä kalun koosta. Sanoisin, että riittää kunhan on sopiva. Prinssinnakin kokoista en ole elämässäni nähnyt, vaikka väittävät sellaisia olevan. Pienin kohtaamani oli arviolta 12cm seisokissa. Ja se oli ihan hyvä peli! Ja oli helppo ottaa tältä mieheltä suihin, kun koko kalu mahtui kerralla suuhun ;-) Kokoa PALJON TÄRKEÄMPI pointti on, onko mies vaivautunut tai kiinnostunut opettelemaan hyväksi rakastajaksi. Naisen kun voi tyydyttää muullakin kuin isolla kalulla! Itseasiassa suurin osa naisista tarvitsee kädellä tai lelulla stimulointia saadakseen yhdynnässä orgasmin. Siksi miehen kalun koosta höpiseminen aina vaan on must aivan turhaa. Paljon tärkeämpää on parin keskinäinen kemia.Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat