Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Huvittaisi tietää, millainen alue on kyseessä. Ei näytä olevan ihan Myllypuron metroaseman liepeillä. Uskaltaisiko lasten kanssa muuttaa?

Kommentit (7)

Eli olen yöpynyt kaverini kämpässä Myllärintanhualla parin viime vuoden aikana säännöllisesti joka kuukausi.

Minusta alue on todella miellyttävää (huom: olen itse pikkukaupungin kasvatti). Se on ihan Viikin reunalla ja sen perinteisen Myllypurin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Alueella on paljon omakotitaloja, ihan uusiakin oli rakenteilla. Kulkuyhteydet olivat ok, Itäkeskus parin pysäkin päässä ja itse ajelin sillä jokerilinjalla (?) Haagaan asti. Ehkä ainoa asia, mitä perheellisenä siellä voisin kaivata, on lähikauppa (itse tallustelin Siwaan).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta jos ostarilla joutuu liikkumaan, on se tosi epämääristä.Minä asun Vartiokylässä, ja pääsen kotiin sekä Puotilan metroasemalta että Myllypuron metroasemalta. Valitsen yleensä aina Puotilan. Etenkin iltaisin.Itse käymme muutaman kerran vuodessa kyläilemässä, asumme toisella puolella Suomea. Jos Helsinkiin muuttaisin niin voisin siellä kuvitella asuvani.

Se ei ole ollenkaan samanlainen seutu, kun Myllypurosta perinteisesti luullaan! Voithan ap ajella katsomassa paikkaa, jos et kauhean kaukana asu! =)

Kun tulin metrolla Myllärintanhualle, jäin pois Itäkeskuksessa ja jatkoin siitä bussilla eteenpäin. Bussipysäkki on ihan vieressä, mutta metroaseman useamman kilomatrin päässä.

Voisin ihan hyvin kuvitella asuvani siellä lasten kanssa, ikinä en ole nähnyt mitään häiriötä Myllärintanhuan (tai lähistön) alueella.

Vuoden Myllärintanhualla asuneena voin suositella. Alue on todella rauhallinen, ulkoilumaastot alkavat takapihalta, lapsille on ponitalli kukkulan takana ja kulkuyhteydet ovat hyvät. Myllärintanhualla on rauhallisempaa kuin Herttoniemen puolella. Omakotitaloalue pitää Myllypuron ostarin porukat kaukana. Taloyhtiössä on myös hyvä henki ja hyvät palvelut kuntosalista ja autonpesupaikasta/korjaustallista lähtien. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat