Vierailija

Millaiset kulutukset meillä mielestänne on? Tämä sisältää lähes kaikki ruokaostokset, pesuaineet (ei shampoita eikä hoitoaineita) ja polttoainekulut kahteen autoon. Bensakoneella ajetaan vain vähän, mutta dieseliä kuluu aika paljon. Ai niin, oleellista kai olisi perheen koko: 2 aikuista ja 2 lasta. Vaatteita ei paljoakaan osteta S-etuliikkeistä, joten ne kulut ei tuossa summassa näy.

Kommentit (15)

Ei ostella mitään kauhean kallista, mutta terveellistä kylläkin. Lapset tosin aika pieniä kaikki, joten ruokalasku tulee reippaasti kasvamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niitä on ihan mukava välillä tarkastella ja katsella jälkikäteen, mien on tultu elettyä. Polttoainekuluja tuosta 1000 eurosta oli n. 200-300 euroa kk:ssa. Mies ajaa työnsä takia paljon ja saa toki näistä kilometrikorvaukset. Jos meillä menee sitten muuhun elämiseen se 700-800 euroa kk:ssa. Pitäis silti varmaan vähän harkita ostoksiaan. Surutta ostetaan kaikkea mahd. ruokaa ja eritoten herkkuja, mikä ei ollenkaan ole hyvä juttu. Nyt pitää ottaa itseä nista kiinni! (Voi, kun muistais ton kaupassa):

minä syön töissä, lapset syövät tarhassa aamupalan, välipalan ja lounaan (eivät varmaan ole ainoita lapsia näitä syömässä). Meillä kotona arkena siis iltaruoka ja iltapala, viikonloppuisin kaikki ruuat. Syömme erittäin terveellistä ruokaa puhtaista raaka-aineista täysin alusta alkaen itse valmistaen.

Oletteko vertailleet eri kauppojen hintoja vai menettekö aina S-kauppaan sen kummemmin hintoja vertailematta? Usein tuo bonusten keräily johtaa siihen että hintoja ei tutkita vaan ostetaan vaan sieltä mistä saa sen bonuksen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat